Pojízdné lešení pronájem

Německá kvalita za rozumnou cenu! Všeobecná praxe prokázala, že lešení by mělo být co nejjednodušší, nejbezpečnější a mělo by mít adekvátní. Firma Lehmann technik ČR spol.


Pronajímáme pojízdné , hliníkové lešení vyrobeno ve Velké Británii. Lešení je plně profesionální, splňující všechny evropské certifikáty. Skladem úzké i široké varianty. Snadná manipulace, montáž jednou osobou, stabilní konstrukce, protiskluzová, voděodolná podlážka – nosnost 275kg.


Celkové zatížení věže 950kg. Lešení ALFIX se vyznačuje především snadnou manipulací a rychlou montáží. Nabídka nového i použitého. U nás zapůjčené lešení Vám přivezeme, postavíme, složíme a odvezeme. Možnost využití, při stavbě rodinných i bytových domů a průmyslových hal.


Pojízdné lešení pronájem

V naší nabídce máme: rámové lešení Plettac lešení Haki. Nové, certifikované lešení za cenu použitého! Navíc jako dárek obdržíte ke každým zakoupeným 100mlešení reflexní vestu!


Vyzkoušejte náš pronájem lešení. Jsme pomocnou rukou pro všechny stavební či strojírenské společnosti. Nabízíme prodej či pronájem lešení včetně jeho montáže.


Předností pojízdného lešení Layher je jeho nízká hmotnost, snadná montáž a demontáž. Aktuální objem lešení naší půjčovny čítá 80. Lešení Plzeň je zaměřeno na pronájem a prodej lešení.


Provádíme také všechny lešenářské práce jako je montáž, demontáž. Zaměřujeme se také na pronájem stropního bednění. Zajišťujeme i veškerou dopravu lešení na místo stavby. Kde nás najdete Přejít na obsah. Prodej a výkup starých cihel.


Montáž a demontáž lešení realizují výhradně naši lešenáři. Veškeré spoje u hliníkového lešení lešení AL7jsou již bezšroubové (kromě bočních stabilizátorů), montáž a následná demontáž je tudíž otázkou několika minut. Doprava lešení v Ostravě zdarma.


Uvedené cena je vždy za každý započatý den pronájmu. Níže je rozepsaný příklad pronájmu 2mfasádního lešení po dobu dní. Lešení je stavebnice, která umožňuje uživateli postavit sestavu podle přání, rozšiřovat základní sadu a doplňovat je podle potřeb.


Vyberte si pojízdné lešení , které vám nejvíce vyhovuje. Pojízdné lešení je určeno velikostí podlahy a. Zápůjční doba začíná od jednoho dne. Vybrané lešení si můžete vyzvednout ihned v našem skladu, případně vám jej dovezeme či zašleme přepravní službou na místo určení. Využijte množstevní slevy a slevy pro věrné.


Pronájem lešení již od 1Kč na den! Zajistíme dopravu lešení i montáž. Ceny jsou platné pro délku zápůjčky do dnů, při delší zápůjčce poskytujeme slevu.


Námi provozovaná půjčovna lešení má ve své nabídce pojízdné hliníkové lešení. Půjčovna lešení naší firmy HAP SERVIS, s.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba