Pyroservis

Cookies Používáme cookies k optimalizaci a usnadnění prohlížení našich webových stráne. Do zprávy uveďte pokud možno co nejvíce o objektech či. All kinds of fire protection and occupational safety utilities. Shopping cart × e-learning. Group Management Buy Courses.


Naše společnost zajišťuje komplexní služby v oblasti protipožární ochrany staveb. Provádíme protipožární ucpávky, nátěry, nástřiky, om�. PYRO SERVIS OHŇOSTROJE. This video is unavailable. Find more data about pyroservis.


Komplexní služby PO a BOZP. Dodávky protipožárního vybavení, konzultace a školení v oboru protipožární ochrany, kontroly a periodické zkoušky hasicích přístrojů, kontroly a úpravy zařízení pro zásobování požární vodou. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu.


Kontroly požárně bezpečnostního zařízení - mil. PO) a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP). Působí na území ČR a prostřednictvím organizační složky na Slovensku. Všetky dostupné finančné informácie o firme na jednom mieste: hospodárske výslekdy, účtovné závierky, informácie z obchodného registra a obchodného vestníka.


Předměty činnosti ze statistického úřadu. Praha Libeň, Kolčavka č. Obvodného súdu pre Prahu odd. Zmena zakladateľskej listiny organizačnej zložky zo dňa 7. Stary spis: Po 1: 22. The right mouse click in the map will zoom out, the click or drag an area by left mouse button will zoom in, holding down a Ctrl key and draging map by mouse you will move the map. Kontaktné informácie, telefón, e-mail, adresa.


Zlaté stránky - online katalóg. V obchodním rejstříku je zapsána pod spisovou značkou B 30 Městský soud v Praze. Pyroservis - hasicí přístroje. Výměna vedení firmy, nastupuje mladá generace. Stáváme se autorizovaným distributorem předního výrobce hasicích přístrojů, Vítkovice HTB a. Obchodního rejstříku – majitelé, vedení firmy, vztahy osob.


Unikátní produkt na českém trhu. Skvělý ochránce každé domácnosti a kuchyně. Malý kompaktní hasicí přístroj s překvapivě vysokou hasební schopností, který lze navíc použ.


Prague, Czech Republic. KOMPLEXNÍ SLUŽBY V OBLASTI. POŽÁRNÍ OCHRANY A BEZPEČNOSTI PRÁCE. Dávkovače tekutého mydlaPonúkame dávkovače tekutého mydla.

Pyroservis
Pyroservis

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Tržnice polsko kudowa otevírací doba