Sendvičový panel

Mezi nejtypičtější aplikace patří průmyslové a komerční budovy, sportovní haly, velkokapacitní sklady a elektrárny. Díky našim produktům postavíte celou budovu. Prohlédněte si naše izolační sendvičové panely.


Obchodné oddelenie Technická podpora No. Sendvičový panel SP2B E-PIR AGRIPRO : E-PIR: - 100: 0.

A2-s dtrieda požiarnej odolnosti. Hlavnou výhodou je nízka hmotnosť a možnosti hrúbky od 50mm až po 250mm. Panel je opatřen krycími plechy tl. Panely sú vyrobené obojstranne z oceľového žiarovo-zinkovaného plechu s poliesterovým lakom.


Stěnový sendvičový panel s dvoustranným obložením z potahovaného plechu. Panely se používají na opláštění průmyslových hal, skladů a objektů pro chovy. Termín realizace: dle dohody.

Naše společnost HALOVÉ SYSTÉMY s. PUR) izolačních panelů. A sandwich panel with polyurethane consists of two colored steel sheets and polyurethane filling. These panels are widely used in the construction of buildings, refrigeration systems, air conditioning systems.


Keresés: RAL standartní barvy. V štandardnom vyhotovení je lakovaný polyesterovým lakom 25µm. Izolácia je PUR, PIR alebo minerálna vlna. Panely PUR a panely PIR majú veľmi dobré tepelnoizolačné vlastnosti, a preto sa používajú na tepelnoizolačné opláštenie skladov a výrobných hál až po mraziarenské haly. MWD – strešný sendvičový panel z minerálnej vlny Veľmi dobrá požiarna odolnosť.


Typ spojenia: viditeľný spoj - štandardný. Kovové samonosné panely izolované polyuretánom, s pero-drážkovým spojom, vhodné pre stenové opláštenia, podhľady a priečky. Kotvenie je priznané, pričom počet a umiestnenie kotvenia musí byť taký, aby zaistilo dostatočnú odolnosť voči zaťaženiu. PolDeck BD – strešný sendvičový panel v tvare strešných škrídel Sme na Poľskom trhu jediným výrobcom. Hlavní výhodou je nízká hmotnost a možnosti tloušťky od 50mm až po 250mm.


Díky vhodnému profilování zámků, střešní sendvičové panely ARPANEL jsou úplně nepropustné vůči infiltraci vzduchu, vodní páry a deště.

Polyuretanové PUR a PIR panely, sendvičový panel PUR panely z polyuretanové pěny se dají použít k dosažení požadované tepelně izolace, udržování tepla, snížení spotřeby roční energie pomocí střešních krytin, stropů, fasád nebo příček. Střešní panely se používají. Spoločnosť SIP EUROPE sa zaoberá výrobou stavebného systému SIP’s - SIP panel pre nízkoenergetické a pasívne stavby. Výrobky jsou skladem v ČR.


PUR panel sa skladá z izolácie a dvoch plechov s úpravou podľa požiadaviek. Plechy panelov môžu byť taktiež vyhotovené v rôznych úpravách buď vizuálnych, kde profil plechu má určitý tvar. V praxi se při opláštění haly nejčastěji používá sendvičový panel s jádrem z tuhého polyuretanu.


Jedná se o trvanlivý a ekonomicky nejpřijatelnější typ sendvičového panelu. Jádro z tuhého polyuretanu s uzavřenou buněčnou strukturou má jednu z nejnižších vodivostí, což zaručuje účinné uchování tepla v montované hale. Kombinace nízké tepelné vodivosti.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba