Vrata na garáž

Máte malou garáž a potřebujete vrata , která šetří místo? Dobrým tipem budou rolovací garážová vrata , která rolují do boxu nad stavebním otvorem. Díky tomu můžete v garáži využít prostor až po strop a zavěsit do něj třeba lyže, úložný box na auto apod.


Vrata na garáž

Ani tato vrata nevyžadují náročné stavební úpravy. Takže pokud člověk spatřil na některém výstavném domě také garážová vrata a velký moderní plot, bylo to známkou toho, že zde bydlí opravdová honorace. Ovšem v dobách socialismu, kdy většina motoristů patřila k obyvatelům panelových domů, se situace změnila. Panelová sídliště skutečně neumožňují parkovat stovkám či tisícům svých motorizovaných.


Není u nich zapotřebí žádné nadpraží ani spodní rám, vrata těsní spodní lištou na vratech. Jsou vhodná pro jednu garáž i dvojgaráž. Velkou výhodou sekčních garážových vrat u dvojgaráže je nezúžený průjezd otvorem. Lze vybírat ze široké nabídky barevného provedení a je zaručena velmi dlouhá životnost, protože jsou to vrata určená pro vysoké provozní.


Vrata na garáž

A díky nepřebernému množstí tvarů vrat a barev nebude problém naši osobitost projevit. Zvedací vrata vyrábíme dle individuálních potřeb zákazníka. Zákazník dodá přesné rozměry garážových vrat, nebo rozměr otvoru na základě kterého vyrobíme potřebná vrata. Výhodou je to, že jsou přizpůsobovány na konkrétní stávající rozměry otvorů.


Jsou také vhodné i pro rekonstrukce. Křídlová vrata jsou ideální řešení pro malou garáž , do které se nevejde mechanismus sekčních vrat. Dvoukřídlá vrata se dobře uplatní, pokud se vraty často prochází – jedno z křídel pak plní funkci dveří. Nejčastěji však zhotovujeme levné plechové garáže na základě individuální dohody se zákazníkem. Podle potřeb jsme rovněž schopni vyrobit garáž pro jedno, dvě nebo větší počet aut (tzv. řadová garáž ). Hledáte-li správná garážová vrata nebo váháte, které vjezdové brány jsou ty nejvhodnější, obraťte se na firmu Urban BVP.


Vybereme pro Vás tu nejlepší variantu. Nabídku pro Vás sestavíme přesně na míru Vašim požadavkům Jsme střední firma kladoucí důraz na komunikaci se zákazníkem a jeho spokojenost. Při příjezdu domů tak na dálku otevřete garáž , která se sama opět zavře. Garážová vrata jsou nejčastěji sekční či posuvná s elektrickým pohonem na dálkové ovládání.


O nic se nemusíte starat. Výjimkou však stále nejsou ani klasická dvoukřídlá garážová vrata či garážová vrata výklopná. Standardní garáž vlastní dvoukřídlé vrata otevírány na strany o rozměrech 3x2m vybavena zámkem s kompletem klíčů na visací zámek. Garáž vlastní pultovou střechu na zadní stranu a je vyztužen trapézovým plechem z profilu T14. Pokud budete mít o naše garážová vrata zájem, rádi Vám obratem cenu pro Vás vypočítáme a zašleme na e-mail.


Vrata na garáž

V současnosti máme pro vás připravenou jedinečnou akci: sekční garážová vrata za jedinečnou cenu 23. Naši prodejci se budou snažit odpovědět na všechny vaše otázky a jsou schopni poradit také při nejasnostech. Jakmile objednávku schválíte, započnou práce na projektu. Zákazník musí během těchto prací připravit prostor pro garáž. Budeme vás kontaktovat, abyste.


Garáž je po rekonstrukci - repasovaná vrata , nové omítky, podlaha, okapy. Možnost napojení na elektřinu, je rozvedena v garáži. Rozměry garáže jsou x 6m.


Vrata na garáž

Dřevěná garáž s fasádou, vrata sekční na dálkové ovládání, barva antracit, boční dveře palubkové, zámek FAB. Střecha šikmá, krytina Elastopas, spad z boku, osazena okapovým systémem. Referenčne dimenzije pri naročanju, se vedno nanašajo na dejansko zidno odprtino, če so vrata nameščena na notranjo stran, kljub temu pa so dimenzije odprtin garaž lahko precej drugačne, saj se sekcijska garažna vrata ne nagibajo skozi odprtino in jih je zato mogoče namestiti za širšo ali ožjo odprtino, če je le dovolj notranjega prostora za vstop vrat.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba