Kuláče cena

Smrková kulatina, průměr 12cm, délka 3m. Kuláče lemované kůrou s nesčetnými záhyby. Syrovost dřeva v té nejzákladnější podobě připomíná podmanivost lesa a jeho specifické vůně. Plocha tvořená kuláči různých průměrů evokuje obraz čerstvě nařezaného a pečlivě srovnaného dřeva.


Limitovaná série ovocného stromu švestka vyniká originální barvou. Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH. Karel Kunc dodává smrkové, borovicové a modřínové palubky, podlahovky, latě a hranoly ze dřeva pocházejícího z Jižních Čech za nízké ceny s možností. Dřevěné kuláče , půlkuláče.


Naše společnost se od svého vzniku specializuje na výrobky z dřevěných kuláčů a půlkuláčů. V naší vzorkovně naleznete stále základní nabídku v celých délkách. V případě zájmu o nakrácení na požadované rozměry nás prosíme kontaktujte předem. Ceny v našem ceníku jsou vždy.


Polystyrenová lamelová rohož 1mx5m. Prkno suché hoblované-bor šíře 15cmx8cmx3m. Ceník produktů v kategorii KULÁČE. OLŠÁK CHATKY - sruby, chaty, altány. Frézované kuláče a půlkuláče využijete v mnoha situacích: při stavbě plotu, dětské houpačky, pergoly, přístřešku nebo třeba když.


Další novinkou našeho sortimentu je prodej kůlů, půlkulatin a palisád. Nejčastěji se kůly používají jako zahradní doplněk při sadbě. Doprava je realizována vozidlem Ford transit sklápěč.


Po dohodě dodám řezivo -hranoly, fošny, latě, prkna (délka 2-5m). Výstražná fólie, zemnící drát, tabulky, kuláče. Doporučené Doporučené -. Fólie žlutá POZOR PLYN perforovaná š. Zemnící drát CYY ZŽ - 100m. Truhlářské řezivo se vyrábí z listnatých a jehličnatých dřevin.


Zpravidla se dodává sušené. Prosím nevíte jak se dnes pohybuji ceny za smrk a borovici na stojato. Cena pilařské kulatiny SMRK 1. Tím myslím cena za kubík po odečtení vše položek jako težba atd.


Akátové brikety kvádrového tvaru, vyrobeny pouze z tvrdého akátového dřeva. Dosahují až o vyšší výhřevnosti než klasické brikety, déle hoří a při jejich výrobě nejsou použita žádná umělá ani jiná pojiva, takže jsou zcela ekologické. Půlkuláč s tlakovou impregnací ∅ 8cm, délka 2m, smrk. Dřevoprodej: Našim typickým zákazníkem je osoba či firma, která staví nebo rekonstruuje a pro svou stavbu potřebuje kvalitní stavební řezivo a související sortiment.


Stavební řezivo v Ostravě za dostupné ceny. Prvotřídní kvalita dřeva přímo z pily. Dodáváme hranoly, fošny latě a další stavební řezivo pro vaši stavbu.

Kuláče cena

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi