Sportovní povrchy zlín

Děláme sportovní podlahy do tělocvičen a sportovní povrchy hřišť, stavíme sportovní haly. SPORTOVNÍ PODLAHY ZLÍN , s. Sportovní podlahy Zlín - kontaktní údaje. ITC, akreditovaná zkušební laboratoř pro sportovní povrchy venkovní, v halách a tělocvičnách. Například umělých trávníků, tenisových kurtů, povrchů pro atletiku, fotbalových hřišť podle požadavků FIFA a volně přístupných veřejných sportovišť.


Náš facebook KOMPLETNÍ KONTAKTNÍ INFO ZDE. Dodáváme lité podlahy vhodné do sportovních center a tělocvičen i dřevěné podlahy, umělý povrch tartan vhodný pro školní hřiště a povrchy pro tenis - umělá tráva i antuka. Provádíme opravy: - podlahy v tělocvičnách - PVC krytiny, staré dřevěné podlahy. Jsme specialisté na sportovní podlahy a sportovní povrchy.


Nabízíme řešení pro školní tělocvičny a sportovní haly (lité polyuretanové a dřevěné podlahy), víceúčelová hřiště (tartan, akrylátové povrchy , umělá tráva), atletické areály či tenisové kurty. Realizujeme nejmodernější povrchy tenisových kurtů. Instalujeme a vytváříme sportovní povrcvhy, umělé sportovní povrchy za nízké ceny, do tělocvičen a hal, na teniskové kurty i na běžecké ovály, zkrátka všechny typy a to umělé povrchy i podlahy , Jsme profesionálové v oblasti sportovních povrchů, sportovní povrchy pokládáme již téměř let.


Umožňují jízdu na kole a kolečkových bruslích. Povrchy jsou odolné proti povětrnostním vlivům, nepropustné pro vodu. Jsou snadno opravitelné, nevyžadují prakticky žádnou údržbu, a proto jsou mezi investory stále.


Nabízíme sportovní povrchy pro fotbalová, tenisová a atletická hřiště. Nature Zabýváme se výstavbou sportovních hřišť k různým sportovním účelům. Naše firma nabízí komplexní služby týkající se výstavby či obnovy venkovních hřišť, sportovišť, tenisových kurtů, atletických i školních areálů.


Provádíme i rozsáhlé rekonstrukce školních tělocvičen a sportovních hal. Stavíme obloukové sportovní haly a dvouplášťové. Jsme stavební společnost se specializací na sportovní stavby a vedoucí firma v inovacích ve svém oboru. Vlastníme celou řadu nemovitého majetku, který převážně slouží k provozování sportovní činnosti našich členů.


V současné době velmi vážně zvažujeme prodej nemovitého majetku, jež již neslouží potřebám našich členů, či jim slouží pouze částečně. Specializovaná sportovní firma - výstavba sportovišť, víceúčelová hřiště, umělé sportovní povrchy , sportovní stavby, rekonstrukce hřišť, tenisové kurty. Působíme v České republice a Slovenské republice. Ordinační hodiny: pondělí - pátek Ošetření sportovních úrazů: 7. Základní sportovní prohlídky pro: všechny druhy sportů a všechny výkonnostní třídy. Za tu dobu jsme se stali výhradním zástupcem několika.


Zabýváme se i realizací sportovních povrchů - povrchy v tělocvičnách, halách a dalších prostorech určených pro sport. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících.


Kvalitní a čistý sportovní povrch je základ úspěchu. Profesionální čištění umělých sportovních povrchů zajišťujeme pro velká sportovní centra, školní hřiště, atletické dráhy i malá soukromá hřiště, městská a obecní víceúčelová hřiště, tenisové kurty, a ostatní umělé sportovní plochy. HERCULAN MF Blue: - je holanský výrobce polyuretanových podlah do tělocvičen a víceúčelových hal. Reference — sportovní povrchy. Prosíme, prohlédněte si fotografie našich prací — věříme, že vás zaujmou a pomohou k rozhodnutí obrátit se na naši firmu (obrázky se otevírají do nového okna).


Vám jako specialista na výstavbu sportovních areálů a hřišť zajišťuje realizaci sportovních povrchů z polyuretanových, akrylátových materiálů. Jurij Bezručko, vedoucí trenér jurij. Jitka Kejřová, starostka TJ Sokol Zlín tjsokol.


Komentáře nejsou povoleny.

Sportovní povrchy zlín
Sportovní povrchy zlín

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi