Dřevohliníková okna

Dřevohliníková okna

Check A Range Of Accounts Quickly. Select A Business Bank Account Online. Compare Business Bank Account Deals Including Exclusives. Dřevohliníková okna EXCLUSIVE LINE. Okna osazená z exteriérové strany hliníkovým opláštěním.


Minimální údržba, nepotřebuje nátěr. K-a švýcarským teplým nekovovým meziskelním rámečkem SWISSPACER U (Ψ = 0W.m-1.K-1) nemají v současné době. Spojení veškerých předností dřeva a odolnosti hliníku předurčuje dřevohliníková okna k univerzálnímu použití jak v bytech, tak v komerčních prostorách. Kvalitní dřevohliníková okna osazená z exteriérové strany hliníkovým opláštěním. Okna s optimální kombinací ceny a tepelně izolačních vlastností.


Ve spolupráci s firmou DECRO dodáváme kompletní sortiment hliníkových oken. Spojení klasiky (dřeva) a hliníku představuje optimální volbu pro vysokou odolnost, dlouhou životnost, minimální, až téměř nulové nároky na údržbu a optimální úsporu energií. Kombinace přírodního materiálu s hliníkovým opláštěním dodá domu výjimečný vzhled. Zákazníci, architekti i projektanti si je oblíbili také pro možnost sladit jejich barvu s barvou fasády a dalších stavebních prvků.


Dřevohliníková okna

Okna jsou kompletně naimpregnována, napuštěna barevným základem a nastříkána silnovrstvým vrchním lakem. Jedná se o dřevěné eurookno se. U dřevohliníkových oken zcela odpadá nutnost péče o povrch dřeva. Prakticky neomezená životnost dřevohliníkových oken jim dává punc investice, která se opravdu vyplatí. Díky spojení odolného hliníku, který je prakticky bezúdržbový a přirozenosti dřeva, které lze v případě poškození opravit.


Vyrobíme pro Vás okna a dveře, které Vám budou celý život spolehlivě sloužit. Dřevěná okna a dřevěné dveře jsou pevné a spolehlivé řešení pro každý dům či byt. Tyto výrobky jsou určeny pro ty uživatele, kterým nevyhovuje provedení plastových oken. Základ konstrukce tvoří vždy dřevěné okno, z profilu IVnebo IV78.


Spojení dřeva a hliníku zajišťuje nejen dokonalý vzhle ale také tvarovou stálost, vynikající tepelnou izolaci a díky ochraně proti povětrnostním vlivům téměř neomezenou životnost bez nutnosti renovace. Nejen, že splňují všechna plus z oblasti kvality a funkčnosti, taktéž vypadají moderně a jsou odolná. O celkovém vzhledu nátěru, jeho odstínu a vlastnostech rozhoduje přání zákazníka. Kombinace skvělých izolačních vlastností dřeva a pevné konstrukce hliníku, dělají z těchto oken ideální volbu pro moderní pasivní domy.


Propojením přírodního dřevěného materiálu s hliníkem vzniká nejen nadčasový design, ale také se stanete vlastníky oken s extrémní životností. Rám je z přírodního dřeva, které skvěle izoluje, a na vnější straně je elegantní hliníková skořápka, která dřevo chrání před počasím a zubem času. OKNA A DVEŘE – PLASTOVÁ, DŘEVĚNÁ, HLINÍKOVÁ, DŘEVOHLINÍKOVÁ. SLEVA NA NOVÁ OKNA.


I těm nejmenším zákazníkům přistupujeme se stejnou péčí, jako k velkým pro. Okno s moderním designem, odolné proti povětrnostním vlivům, s velmi dlouhou životností a vynikajícími tepelně technickými parametry, taková je stručná charakteristika nového okna PROGRESSION. Produkt čerpá z každého materiálu to nejlepší. Moderní typ oken vyrábíme v celé škále barev. Poradíme vám s montáží a údržbou!


Pro povrchovou úpravu používáme kvalitní ekologické nátěry šetrné k životnímu prostředí.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi