Mozaika burger

The restaurant offers a small, but very good selection of burgers available in sizes: I always take the small one which is perfect for small appetite. Follow their account to see all their photos and videos. Praze is looking forward to your visit. At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads.


PAK stačí celý pytel ponořit do vroucí vody a ohřívat CCA minut. Prague Picture: Great burger bar. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. By continuing to use our site, you acce. Zákazníci mohou stahovat a ukládat tyto obrázky, ale nemohou využívat tyto digitální soubory (opatřené Zomato logem) pro komerční účely bez předchozího písemného svolení.


Výběr burgerů nám trval trochu déle, váhali jsme, zda volba padne na klasický burger Mozaika. Poté jsem si ale vzpomenul, že tyto signature burgery nebývají vždycky ty „nej (jako tomu bylo například v The Tavern), rozhodli jsme se tedy pro Smokey a Pulled Sweet BBQ burger , doplněný domácími hranolkami. Off the tourist track but do go! Reviews My boyfriend and I were regulars at this. Kč Hovězí burger max s hranolkana 250.


Praha Best Mirage furniture Row offers a. Coffee TableEnd TableSofa TableTV StandTV Stand ChestChairside End TableHome Theater. Ukáže se ti čas doručení a rezervační poplatek. Zadej doručovací adresu.


Nejlepší maso, co jsem kdy měla. Pokud máte alergie nebo jiné dietní omezení, obraťte se, prosím, na restauraci. Restaurace s exklusivními burgery.


Mozaika burger

Praha - Najděte na Tripadvisoru recenze cestovatelů, fotografie a skvělé možnosti stravování blízko Prahy, Česká republika. Na čepu piva od Matušky. Housky a chléb z vlastní pekárny. Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete. Mozaika chutí (nejen) v burgerech z českých surovin.


Málo muziky za dost peněz - Na webu Tripadvisor naleznete 2recenzí zákazníků, fotografii a výhodné nabídky pro Praha, Česká republika. Měl jsem pulled pork burger , který mě zarazil faktem,. The dining room is modern and has a hip feel in the air that isn’t typically the ambiance of most burger restaurants. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! We prepare our food from carefully selected ingredients provided by verified suppliers.


So I when I was in Karlin, I dropped by for my first solo visit. Burger Shopping Vinohrady Mozaika. Back to the pub search.


Vše krásně vyladěné, šťavnaté, naprosto ideálně propečené (hovězí cca medium rare). O něco levnější denní menu je též bezva.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi