Sanacni omitky

Před jejich použitím je nutno odstranit příčinu vlhnutí zdiva, nedoporučuje se je používat jako jediné opatření proti vlhkosti (v takovém případě bývá jejich životnost značně omezena). Sanační omítky se využívají při obnově povrchů vlhkostí a solemi zasaženého zdiva. Jak fungují sanační omítky? Sanační práce na vlhkém objektu jsou vždy velice rozmanité a je velice důležité si uvědomit, že je zcela nemožné zvolit pouze jednu sanační technologii ke správnému odvlhčení domu. Jelikož neexistuje jedna univerzální metoda, která by v plné míře zbavila objekt vlhkosti.


Jednou z velice důležitých metod sanačních prací je aplikace. Aby svoji funkci mohly plnit správně, je třeba vyhnout se chybám při jejich použití. Sanaxní omítka je vylehčená sanační 2K malta pro vnitřní i venkovní použití. Vytváří vysoce porézní omítku, která se dobře nanáší.


Má výbornou přilnavost i na velmi hladké povrchy jako je například beton a tím se dá aplikovat – omítat dle potřeby i ve větší tloušťce až do 50mm v jedné vrstvě. Jedním z řešení nežádoucího vlhnutí zdiva vlivem chybějící nebo vadné izolace je instalace sanační omítky. Nakupte sanační omítky za nejpříznivější online ceny.


Zákazníky ověřený e-shop Levné Stavebniny doručí sanační omítky po celé ČR spolehlivě a bezpečně. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Poměrně častým problémem starších, ale i nových stavebních objektů je vzlínající vlhkost ve zdivu. Důsledkem vzlínající vlhkosti bývá nepřijatelný vzhled povrchové úpravy zdiva, mnohem závažnějším důsledkem může být přítomnost hygienicky nepřijatelných a zdraví ohrožujících plísní, řas a dalších mikroorganismů.


Chyba při zobrazení zboží. Nannášení jádrové malty na zdivo - výhodou jsou stále vlastnosti materiálu. Tato sanační omítka proti vlhkosti zdiva také umožňuje vašemu zdivu dobře odpařovat vlhkost a zabraňuje tak jejímu nežádoucímu vzlínání. Přívaly sněhu, kterými nás obdařila letošní zima, spolu s deštivým jarem opět prověřily kvalitu izolací našich příbytků. V mnoha případech se na omítkách opět objevují typické vlhké mapy.


Sanacni omitky

Tentokrát se podíváme na Vysočinu, do okolí Žďáru nad Sázavou, a na sever Čech, na Děčínsko. Prodyšná sanační omítka vlhkost vizuálně ukryje, zabrání tvorbě výkvětů na povrchu omítky a umožní difundování vlhkosti ze zdiva bez zjevných poruch na povrchu omítek, případně zprostředkuje postupné vysychání sanovaného zdiva. Remal Ekonomik Používá se k malování omítek, sádrokartonu, betonu, dřeva, dřevotřísky, cetris desek aj. Struktura sanačních omítek obsahuje velké množství pórů, které umožňují odvádění vlhkosti ze sanovaného zdiva do okolního prostředí. Nejsou trvalým, ale pouze dočasným řešením, jelikož samy o sobě nedokážou zdivo zbavit vlhkosti.


Stejně jako běžné omítky jsou namíchány v pytlích, ale rozlišujeme jednovrstvé a dvouvrstvé systémy. Jednovrstvé se nanášejí výhradně na zdivo, které je relativně homogenní. Zpravidla se skládají z tzv.


Sanační odvlhčovací omítka ISOTEX patří k špičkovým produktům na stavebním trhu. Má mimořádně vysoký obsah vzdušných pórů (až ), je velmi prodyšná (difuzně otevřená) a splňuje nebo překračuje i další parametry, které jsou předepsány pro sanační omítky. Tepelněizolační vlastnosti omítky tak mohou přispět k výraznému zvýšení tepelného odporu. Provádíme sanační omítky strojním i ručním omítáním.


Použitím sanačních omítek Profisan z řady Profimix lze zabránit dalšímu vzlínání vlhkosti a postupné degeneraci zdiva. Pokud chcete dosáhnout výrobcem garantovaných výsledků, je důležité dodržovat aplikační postup. Omítky, malty a cement koupit o objednat u OBI.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba