Vnitřní plastové parapety

Vnitřní plastové parapety

Vnitřní a venkovní parapety řezané na míru. Nabízíme největší výběr a parapety dopravíme až k Vám. Díky fólii jsou chráněny proti mechanickému poškození. Dodáváme: Pozinkované parapety , ohýbané parapety , tažené parapety , plastové parapety melaminová fólie, plastové parapety renolitová fólie, dřevotřískové parapety , venkovní parapety v jakémkoliv odstínu barvy RAL.


Vnitřní plastové parapety

Povrchová melaminová fólie vyráběna z CPL laminátu tloušťky 2mm zvyšuje odolnost vůči mechanickému poškození, jako například posouvání květináčů. Vysoká kvalita a dlouhá životnost. Určeno i do vlhkých prostorů. Díky speciální PVC folii jsou parapety odolnější a vzhledově hezčí.


Dekor parapetů si můžete vybrat ze široké škály našeho vzorníku. Všechny dekory jsou stálobarevné, voděodolné a. Hledáte kvalitní vnitřní parapety za nejnižší ceny na trhu? Vyberte si z naší široké nabídky. Máme pro vás vnitřní okenní plastové parapety. U plastových parapetů můžete volit ze základních variant: Economy.


Vnitřní plastové parapety

Plastové parapety prodáváme až v 60-ti dekorech. Venkovní parapety kromě standardních barev komaxitujeme dle vzorníku RAL. Výroba venkovních atypických parapetů na vlastní 6-ti metrove ohýbačce.


Barevná škála umožňuje sladit parapet s interié. Povrch parapetu je osazen kvalitní renolitovou a alfa fólií. Surový parapet se následně dokončuje kašírováním dekorační fólií, tedy stejnou technologií a materiály, kterými se povrchově upravují plastová okna a dveře. K dispozici jsou na výběr interierové parapety z kvalitní vlhkuodolné dřevotřísky dokončené lamináty s vysokou odolností proti poškrábání a parapety z PVC nosičů dokončené kvalitními dekoračními foliemi. Dále dodává plastové a hliníkové plotovky, komponenty na hliníková zábradlí, plastové palubky, terasové profily, výrobky Everwoo Transform, hliníkové spojky Brinck a madla na zábradlí.


Tyto parapety je možné použít jak v interiéru, tak v exteriéru. Jsou vhodné do koupelen, jelikož mají vysokou odolnost. Rovněž pomocí folií se získávají požadovaných imitací dřev atd. Pokud máte zájem o levné plastové vnitřní parapety , navštivte náš e-shop a pořiďte se je rovnou.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Váš e-mail potřebuje Web Shops, s. Délka je volitelná - provádíme přířez na míru, max. PVC parapety jsou určeny do interiérů, zejména rodinných domů, a tam kde js.


Vnitřní plastové parapety

Pouze je nedoporučujeme umisťovat jako parapet venkovní. Díky své konstrukci vnitřní parapety hravě unesou dospělého člověka bez viditelného prohnutí. Barvy a dekory Zobrazit Alternativy Zobrazit. Tento parapet byl vyvinut tak, aby splňoval veškerá kvalitativní kritéria, na která jsou naši zákazníci zvyklí.


Svojí kvalitou nemá na našem trhu konkurenci. Vybírat můžete ze nabídky PLASTOVÝCH a DŘEVOTŘÍSKOVÝCH vnitřních parapetů. Dřevěná a dřevohliníková okna mohou doplnit také kvalitní DÝHOVANÉ VNITŘNÍ PARAPETY. Parapety od firmy Aluris s. Okenní parapety Bet System cz s.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba