Žaluzie interiérové

Interiérové horizontální a vertikální žaluzie jsou moderním a esteticky vyváženým stínícím prvkem. Kromě svojí funkce jsou i jedním z vhodných doplňků při řešení a tvorbě interiéru. Nabízejí komfort jednoduchého ovládání, spolehlivost kvalitních komponentů a širokou škálu barevných a technických zhotovení. Vekra nabízí interiérové horizontální žaluzie , které jsou dnes nejpoužívanějším typem žaluzií do plastových a dřevěných oken. Interiérové žalúzie sa montujú na vnútornú stranu okien v bytoch, rodinných domoch, kanceláriách a ďalších interiéroch.


Najčastejšie ide o horizontálne žalúzie do plastových okien, avšak inštalovať je možné tiež do dreva či steny.

Jednotlivé modely sa líšia materiálom, typom ovládania i odtieňom lamiel. Okrem klasických rozmerov ponúkame vnútorné žalúzie. Vnitřní žaluzie Climax patří mezi nejpoužívanější varianty vnitřního stínění. Hliníkové žaluzie plynule regulují množství světla v interiéru. Chrání před sluncem a pohledy sousedů.


Hodí se téměř na jakýkoli typ okna. Lákají na svou cenovou dostupnost i jednoduchou údržbu. Uplatnění najdou v rodinných domech, bytech, kancelářích, bankách, ve školách.

Hľadáte interiérové tienenie na mieru, ale vertikálne žalúzie vám plne nevyhovujú? Ponúkame aj rôzne druhy horizontálnych žalúzií do interiéru, medzi nimi napríklad žalúzie drevené alebo žalúzie bambusové. Váš e-mail potrebuje Web Shops, s. Prodej a montáž žaluzií horizontálních( interiérové , venkovní), žaluzií vertikálních Rolety interiérové , venkovní Prodej a montáž rolet ( interiérové , venkovní), rolet den a noc.


Interiérové žaluzie se montují na vnitřní stranu oken v bytech, rodinných domech, kancelářích a dalších interiérech. Nejčastěji jde o horizontální žaluzie do plastových oken, nicméně instalovat je lze také do dřeva či zdi. Kto by nepoznal žalúzie.


Má ich doma takmer každý, napriek tomu o nich určite neviete všetko. Na trhu je dostatok dizajnových i funkčných riešení. Prodej náhradních dílů na žaluzie ovládaných šňůrkou a tyčkou.


Spoustu plastových dílů na interiérové žaluzie máme skladem. Okná atypických tvarov sú pre nás výzvou, nie výhovorkou. Väčšinu okien v tvare trojuholníka či oblúka vieme zatienit horizontálnymi žalúziami, čo považujeme za silnú konkurenčnú výhodu. Stylové a kvalitné okenné žalúzie Isolite s modernom dizajnom horného profilu v mnoha farbách.


Horný profil je možno sladiť zo zbytkom žalúzie. Vytahování i naklápění žaluzie se provádí pomocí řetízku. Pokud máte dřevěná či špaletová okna, můžeme Vám nabídnout interiérové žaluzie tyčka provázek,system -řetízek nebo meziskelní žaluzie.

U žalúzií exteriérových je proces len o trošku ťažšie. Oba typy sa ľahko udržujú a omývajú. Okrem hliníkových interiérových žalúzií u nás nájdete aj žalúzie bambusové a drevené, rovnako ako vertikálne žalúzie a závesy a širokú ponuku exteriérových žalúzií. Můžete ji umístit ke skleněné výplni okna (mezi zasklívací lišty) nebo přímo na rám okna, ve variantě meziskélních žaluzií se umístí přímo do výpně oken.


Nabízíme žaluzie interiérové a venkovní - montáž a servis. Horizontální řetízkové žaluzie. Vnútorné žalúzie pomáhajú tieniť pred priamym slnečným žiarením a zároveň vám zabezpečujú súkromie.


Naše interiérové žalúzie tvoria svojím elegantným dizajnom a bohatou.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba