Izolace fatrafol

Izolace fatrafol

Izolace proti zemní vlhkosti. Je určen pro vytváření povlakových hydroizolací všech typů pozemních a vybraných druhů inženýrských staveb. Je vhodný téměř do všech typů prostředí s různým druhem. Fólie FATRAFOL 8je vyrobena na bázi PVC-P a je opatřena podkladní vrstvou z PES textilie na spodní straně.


Je určena pro sanace starých asfaltových povlakových krytin plochých střech, dodatečné zateplení střešního pláště bez možnosti přitížení nebo mechanického kotvení. Fóliové systémy, mezi nejznámější patří Fatrafol 8se pokládá volně na povrch a spojuje se pouze mezi sebou. Hydroizolační fólie Fatrafol.


Fóliová izolace je opatřena oboustraně ochranou geotextilíí. Hlavní využití hydroizolace je ochrana proti zemní vlhkosti, vodě, popřípadě radonu, izolace střech, izolace bazénů, tunelů atd. Fólie z hlediska hmotnosti nezatěžují konstrukci střechy, odolávají mechanickému namáhání, vlhkosti, expozici UV záření, tepelné energii, mrazu a po celou dobu životnosti jsou zcela bezúdržbové. Střešní fóliový systém FATRAFOL -S je určen pro vytváření povlakových střešních krytin všech typů budov s plochou nebo šikmou střechou na stavbách obytných, veřejných, správních, průmyslových, zemědělských, sportovních apod.


Izolace fatrafol

V současnosti firma provádí foliové izolace – nejčastěji s použitím foliového hydroizolačního systému Fatrafol –S, ale i jiných prací souvisejících s izolacemi. Firma je proškolená firmou Fatra, a. FATRAFOL P 9– polyolefinická fólie pro izolace přicházející do styku s pitnou vodou U uvedených systémů probíhá jejich neustálé zdokonalování a vývoj. K zásadním trendům tohoto vývoje patří i orientace na speciální typy modifikovaných polyolefinů, jehož výsledkem je postupná realizace fólií pod obchodním označením FATRAFOL P. HYDROIZOLACE FATRAFOL -H. Zemní izolační systém FATRAFOL -H je určen pro oboustranně zabudované, zpravidla jednovrstvé fóliové izolační povlaky u staveb proti zemní vlhkosti, podpovrchové a podzemní vodě tl. Fatrafol se používá jako hydroizolace plochých nebo mírně šikmých střech, izolaci základů proti vlhkosti, tlakové vodě a radonu a jako izolace zahradních jezírek.


Folie Fatra jsou vyrobeny z PVC. Specializujeme se na pokládku fólií z měkčeného PVC od firem Alcorplan, Fatrafol ,Protan.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba