Kontaktní zateplovací systém

Kromě okamžitých finančních úspor za náklady na vytápění má řadu dalších ekonomických a technických výhod. Takto vytvořený kontaktní zateplovací systém zajišťuje zdivu plnou ochranu před povětrnostními vlivy a zvyšuje jeho životnost. Zdivo je tak chráněno od chladu, horka a drží si svou konstantní teplotu blížící se teplotě vzduchu uvnitř domu. Kontaktní zateplovací systém Den Braven THERM MINERAL.


Kontaktní zateplovací systém

Je vnější tepelně izolační kompozitní systém , ve kterém tepelně izolační funkci plní desky z minerální vaty s podélným vláknem. Také v oblasti požární bezpečnosti dochází k neustálému zvyšo- vání požadavk�. ETICS weber therm elastik E mineral. Doporučujeme Nejnižší ceny Nejvyšší ceny Elektronický ceník. Kromě dlouhodobé odolnosti proti povětrnostním vlivům nabízí také maximální odolnost proti řasám a plísním.


StoTherm Classic Organický fasádní zateplovací systém StoTherm Classic je vyhledáván díky svým specifickým vlastnostem. Mimořádná pružnost a až 10ti násobná odolnost vůči mechanickému poškození ve srovnání s jinými systémy zajistí, že fasáda bude i po letech vypadat jako první den po zhotovení. Rekonstrukce rodinného domu.


Kontaktní zateplovací systém

Oprava zateplovacího systému. Fasády Praha a Středočeský kraj. Provedení KZS včetně lepení, klinker pásků cca 6m- pouze práci. Díky nižší energetické náročnosti uspoříte náklady na vytápění, ale zároveň zvýšíte hodnotu Vaší nemovitosti pro její případný prodej nebo pronájem. Zateplením vašeho domu vyděláte.


Jedním z hlavních faktorů ovlivňujících kategorii energetické náročnosti jsou parametry obvodových. ZATEPLENÍ FASÁDY MINERÁLNÍ VATOU - Jsme ZOFI fasády s. Váš prodejce fasádních materiálů a realizátor zateplení fasád. Velmi oblíbené řešení izolace a zateplení, které se vskutku hodí pro klasické rodinné domy s kamenným obložením. Ideální řešení jak odhlučnění domu, jeho provětrávání, ale i účinné tepelné izolace. Slovo kontaktní zde znamená, že zateplovací materiál těsně přiléhá k ploše obvodového pláště.


Kontaktní zateplovací systém

Vnější kontaktní zateplovací systém , mezinárodně označovaný zkratkou ETICS, patří k nejrozšířenějším technologiím zlepšujícím tepelně-technické parametry obvodových plášťů budov. Jde o nejvíce rozšířený způsob zateplení, kdy je izolant přilepen k podkladu a následně ukotven hmoždinkami. YTONG, HELUZ, POROTHERM atd. Oba tyto systém lze na tyto novostavby aplikovat.


Jaké jsou tedy rozdíly, které by měl zájemce o zateplení zvážit? Sestava součástí, z nichž lze určenými kombinacemi provést certifikovanou skladbu vnějšího zateplení stěn budovy. Název Dodavatel Cena s DPH.


Kontaktní zateplovací systém

Bezkontaktní zateplovaní systém (odvětrávaný)je pro stavbu příznivější z hlediska odvětrávání stávajícího zdiva,což umožňuje maximálně eliminovat vlhkost potažmo vznik plísní apod. Pokud je aplikován systém bezkontaktní fasády,stavba i po zateplení „dýchá“ přičemž se voda odpařuje a nekondenzuje. Odvětrání zabezpečuje vzduchová mezera mezi zdivem.


Cihlové obkladové pásky zajistí každému domu nejen kvalitní fasádu odolnou vůči povětrnostním vlivům i mechanickému poškození, ale také jedinečný vzhled korespondující s přírodou. Ucelená skladba kontaktního zateplení funguje jako jeden celek, který dokáže dlouhodobě chránit váš dům a tepelně zlepšovat vnitřní klima budovy. Jeho název je vytvořen z prvních písmen anglického názvu E xternal T hermal I nsulation C omposite S ystem. Pro kontaktní zateplení fasád nabízíme jako izolant pěnový polystyren EPS, nebo novou generaci šedého polystyrenu styrotherm plus s výrazně lepšími izolačními vlastnostmi.


Dále kotevní prvky ETICS, fasádní profily, nopové fólie a příslušenství, balkónové profily, lepidla a příslušenství pro zateplovací systémy ETICS. VÝROBKY PRO VNĚJŠÍ KONTAKTNÍ ZATEPLOVACÍ SYSTÉM TECHNICKÉ ÚDAJE: Složení: skelná vlna vysoké hustoty. Balení: až m(v závislosti na tloušťce). Wool Izolační panel ze skelné vlny vysoké hustoty pro provádění.


Hotová omítka ISOTEX představuje z hlediska struktury kompaktní izolační vrstvu. Tepelně izolační desky z pěnového polystyrenu styro EPS 70F určené pro kontakt. Když se rozhodnete realizovat zateplení Vašeho domu a začnete hledat informace o zateplení, určitě narazíte na slovní spojení KONTAKTNÍ ZATEPLOVACÍ SYSTÉM ETICS.


Co tohle spojení znamená, a jak souvisí se zateplováním fasády, Vám v tomto videu objasní Roman Studený, který má s kontaktním zateplením letité zkušenosti.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Tržnice polsko kudowa otevírací doba