Bezpečnostní okna

Okenní kování obsahuje bezpečnostní body na všech uzávěrech, okna jsou opatřena vlepovanými bezpečnostními skly, bezpečnostní klikou MACO TRESOR a na jejich zabudování do zdi jsou kladeny specifické požadavky. Okna odolají pokusu o vykopnutí, nebo naskočení na sklo. Tato třída bezpečnosti nezahrnuje ochranu proti páčidlům.


Bezpečnostní okna

V této třídě jsou okna , která odolají útoku příležitostného zloděje, který má jen základní nářadí, jako je šroubovák, klín, nebo kleště. Chcete mít doma okna , která zloděj jen těžko překoná? Myslete tedy na kvalitní kování, PVB fólie ve skle a uzamykatelnou bezpečnostní kličku.


Třída odolnosti vám napoví, jaké pomůcky a jaký čas musí pachatel vynaložit na vloupání se dovnitř. Nejsilnější třívrstvá bezpečnostní folie na okna a sklo o tloušťce mm má bezpečnostní atest P2A. Bezpečnostní folie SCX.


Bezpečnostní okna

Tvrzená protioděrová vrstva. Fólie na okna lze kombinovat – např. Snadná údržba – mytí se provádí běžným postupem. Plastová okna , dřevěná i hliníková „děláme“ už let. Naše zkušenosti jsou zde i pro Vás.


Je proto vhodné dokonalé zabezpečení těchto míst, především tedy oken v přízemí nebo těch, ke kterým je snadný přístup, například z balkónu či lodžie. Poradíme vám, jak správně vybrat plastová okna nebo dřevěná eurookna a doporučíme vhodné bezpečnostní prvky pro zvýšení ochrany vašeho domova a vašich dětí. Sklo, na kterém je nainstalovaná bezpečnostní fólie po napadení útočníkem praskne, ale bezpečnostní fólie ho udrží kompaktní a zabrání pachateli v průniku do objektu.


Interiérové bezpečnostní dveře jsou určeny k oddělení soukromých bytových prostor od chodeb a schodišť v bytových a panelových domech. Díky celokovové konstrukci a bezpečnostním uzávěrům dosahují 3. Ochranné fólie na okna za výhodnou cenu. Nabízíme odbornou instalaci pro maximální životnost bezpečnostních a ochranných fólií. Jsme specialisti na bezpečnostní dveře do bytů a rodinných domů. Vsaďte na kvalitu produktů a vynikající služby odborníků s letou zkušeností!


Vše od značek MACO, ROTO, SCHÜCO, FAPIM, G-U, SCHÜRING, WINKHAUS, SIEGENIA -AUBI, HEROAL a SOBINCO Kování, náhradní díly a příslušenství k oknům plastovým, dřevěným a hliníkovým. Popis v bublinách: bezpečnostní sklo dle EN 3P4A , sklo vlepené do křídla, bezpečnostní klika Tresor se zámkem nebo blokovacím tlačítkem s odolností 1Nm Okna s takovou výbavou jsou vhodná do vysoce rizikových oblastí (přízemí panelových domů, oblasti s vysokou kriminalitou), banky, obchody, kanceláře, pošty apod. Poskytují současně ochranu před poraněním při nárazu do skleněné plochy. Výrazně snižují riziko řezných a bodných zranění osob. BEZPEČNOSTNÍ DVEŘE SECURIDO.


Bezpečnostní okna

Cenově dostupné dveře pro každého s bezpečnostní zárubní i zvukovou izolací. Vhodné na zabezpečení Vašeho bydlení za cenu, která nezatíží Váš rodinný rozpočet. Uvedené bezpečnostní mříže je možné dodat v různých vzhledových provedeních, kdy je možné spojit zabezpečení objektu s vhodným designem – příklady provedení mříží jsou uvedeny ve fotogalerii.


RS OKNA - Váš dodavatel oken a dveří. Tu lze díky modulární konstrukci našich produktů podle potřeby ještě zvýšit. V nezávislém testu ústavu ift Rosenheim dosáhlo bezpečnostní okno heroal s uzamykatelnými klikami bezpečnostní třídy RC a odolá tak tlaku 6kg. Zabezpečení domu přitom na oknech zvenčí není vidět. Pod pojmem kování okna rozumíme zamykací mechanismus, dále panty a systém otevírání a sklápění okna , včetně ovládacích prvků.


Kombinace s tvrzeným sklem – tvrzené sklo je čtyřnásobně pevnější než běžné sklo stejné tloušťky proti zatížení větrem a tepelné námaze. Aktuální bezpečnostní norma pro „ okna a dveře. Jedná se o třídy RC RCa RC3.


Legislativně stanovené třídy odolnosti vypovídají o tom, jak dlouho odolá okno či dveře pokusu o násilné vniknutí za použití různého nářadí. Trvá-li pokus o vniknutí.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi

Schéma pojistek škoda octavia 1