Puruplast e50

Doporučujeme pro - zpevňování svahů, budování parkovišť, zatravněných střech, heliportů, kolejišť. E: puruplast IG40: puruplast IG30: puruplast MP38: Data: Objednací číslo: 1E : Objednací číslo: 1IG 40: Objednací číslo: 1IG 30: Objednací číslo: 1MP : 3x 3x m5x 5x m5x 5x m7x. Už ještě někdy přišli do styku s dlažbou typu E? Ek trvalému řešení zpevněných ploch: – vysoce houževnatý a soudržný povrch s nosností 350. Domácí nenáročné použití v zahradách nebo parcích: - chodník, provizorní plot, nenáročné zpevnění vodorovné plochy.


Typ vhodný pro: domácí i profesionální využití - nejpevnější a nejuniverzálnější typ. Je ideální pro chovy koní na jízdárny, výběhy a paddocky. Katalogové číslo: 104MP38.


Zboží můžete očekávat třetí nebo čtvrtý pracovní den od přijetí objednávky. Ideální pro zpevňění svahů, budování parkovišť aj. Zatravňovací dlažba E50. Dostupnost: Do 5-dní - nejpevnější a nejuniverzálnější typ zatravňovací dlažby - domácí i profesionální využití. Materiál: Polyethylen -1 recyklovaný a recyklovatelný materiál Mrazuvzdorný a odolný proti UV záření, rychlá montáž.


E- cesty a parkoviště pro těžký provoz. S- zpevnění svahů, břehů, řečišť. DxŠxV: 330x330xmm-. Na našich stránkách naleznete vše pro dům i zahradu, interier i exterier. Naše stavebniny nabízí hydroizolace, tepelné izolace, fasády, omítky, malty, betonové.


Navíc jsou ekologicky nezávadné, recyklovatelné, proto šetří životní prostředí na maximum. Skvěle odolávají mrazu, povětrnostním vlivům i UV záření. Oceníte i jejich protiskluzový povrch.


Výborná pokládka a super cena! Společensky účelná pracovní místa Detail. Pro kvalitní pěstování! Používá se pro velmi zatěžované plochy, jako jsou parkoviště, příjezdové cesty nebo jako stání pro koně.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Puruplast Ezelená, zbylo mi 26ks, tj.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


CENÍK ZATRAVŇOVACÍ PLASTOVÉ DLAŽBY platný od 01. Jedná se o pás z SBS modifikovaného asfaltu vysoké kvality. Je vhodný zejména jako podkladní pás do vícevrstvých hydroizolačních systémů plochých střech na podklady z pěnového polystyrenu, nebo jako podkladní pás na střechy v požárně nebezpečných prostorách.

Puruplast e50
Puruplast e50

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi