Sendvicovy panel

Díky našim produktům postavíte celou budovu. Prohlédněte si naše izolační sendvičové panely. A2-s dtrieda požiarnej odolnosti. PUR panely, PIR panely, panely s minerálnou vlnou, aj skladom. Najlepší pomer kvalita a cena.


Velmi často používaný stěnový panel na opláštění hal v kladebné šířce metr a vnitřním jádrem s IPN pěnou (PIR) či PUR pěnou se skrytými upevňovacími prvky.

Není vhodný do chladíren a mrazíren. Stenový panel sa upevňuje na konštrukciu pomocou skrutiek s podložkou. A sandwich panel with polyurethane consists of two colored steel sheets and polyurethane filling. These panels are widely used in the construction of buildings, refrigeration systems, air conditioning systems, thermal insulation, etc. Panely sú vyrobené obojstranne z oceľového žiarovo-zinkovaného plechu s poliesterovým lakom.


Sendvičové panely představují moderní trend v současné výstavbě. Umožňují opláštění střech i stěn aniž by docházelo k tepelným mostům. Další nesmírnou výhodou je snadnost a rychlost montáže, která témeř neumožňuje dělat technologické chyby.

Kompaktní panel je témeř dokonalou obálkou budovy. Zateplování a izolace halových objektů pomocí sendvičových panelů, které mají výborné odolné vlastnosti, jsou nehořlavé a cenově dostupné. Jde o samonosný oplechovaný panel s jádrem z polyuretanové pěny, se zámkem pero-drážka. Upevňovací prvky jsou přiznané, jejich počet a umístění musí zaručit odolnost proti vnitřnímu a vnějšímu namáhání.


Používá se na konstruování fasád a stěn průmyslových budov, prefabrikovaných konstrukcí, na suché sklady a příčky. Minerální vlna, z které se panel skládá, nehoří. Požární odolnost se odvíjí od složení sendvičového panelu a jeho tloušťky. Krycí plechy sendvičových panelů.


Jádro sendvičového panelu je na povrchu kryto ocelovými pozinkovanými plechy. Na výběr je široká škála standardních barev a dalších barev za příplatek. Díky přísadám, které se do polyuretanu přimíchávají, má sendvičový panel nadstandardní ohnivzdorné vlastnosti.


Střešní sendvičový panel. ARPANEL D PIR ARPANEL D PUR ARPANEL D MiWo. Kovové samonosné panely izolované polyuretánom, s pero-drážkovým spojom, vhodné pre stenové opláštenia, podhľady a priečky. Kotvenie je priznané, pričom počet a umiestnenie kotvenia musí byť taký, aby zaistilo dostatočnú odolnosť voči zaťaženiu.


Dostupná profilace: Dostupné barvy. Jsou vhodné také pro zaklopení stropů skeletových konstrukcí. Sendvičový panel se skládá ze dvou plášťů z ocelového plechu a izolačním minerálním jádrem.

Investície do silnejšieho sendvičového panelu zaisťuje úsporu energie na vykurovanie haly a príjemnú teplotu v letnom období. ISOcop je panel navržený pro střechy s minimálním sklonem pro průmyslové, veřejné i komerční budovy. Je ideální pro velké střechy. Panel lze použít i pro obložení stěn. Výhodou ISOcop panelu je profilace trapézů, které zvyšují statickou pevnost.


Pro střechy budov je k. LINDAB, betónové a pálené krytiny: TERÁN, TONDACH, BRAMAC. Kvalita za skvelé ceny. Sandwich panels with mineral wool based on basalt fiber (rock wool) are one of the most common material for the construction of prefabricated buildings.


Pre najlepšiu protipožiarnu odolnosť sa používa výplň panela z minerálnej vlny. S takouto konštrukciu panel dosiahne protipožiarnu odolnosť od minút (EI1 EW15) až odolnosť 1minút (EI120). Vonkajší plech sa ponúka v niekoľkých profiláciách podľa požiadaviek zákazníka. Od hladkého panelu, cez jemnú profiláciu.


Před příjezdem do skladu si ověřte množství u níže uvedených kontaktů či kontaktním formulářem. Množství se stále mění.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Kytování oken návod

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi