Klinker obklad

Dodavatel kompletního systému pro lícové zdivo: cihly klinker a lícové cihly, obkladové pásky a rohové tvarovky, dlažba klinker , parapetní desky a stříšky na sloupky, kanalizační cihly. Fasádní obklad a klinker Venkovní obklady jsou určeny na obklad fasá soklů, teras nebo plotů. Jsou vhodné do extrémních podmínek, kde od obkladu očekáváme vysokou odolnost – mrazuvzdornost, voděodolnost a žáruvzdornost. KLINKER - je slovo nemeckého pôvodu a do slovenčiny sa dá preložiť ako „zvonivka“. Je to tehliarsky črep vyššieho typu, ktorý sa vyznačuje nízkou nasiakavosťou do.


Tehly s vyššou nasiakavosťou nemôžeme zaraďovať do kategórie KLINKER čo sa pri laickej distribúcii často nedodržiava. Nízka nasiakavosť - vďaka ktorej sú KLINKER tehly odolné voči všetkým. Poradíme vám s nákupem. Vystavujeme v prodejně.


Produkty skladem do dnů u vás. Možnost dopravy zdarma. Všechny keramické obklady a dlažby klinker vynikají mrazuvzdorností a nízkým stupněm nasákavosti pod procenta. Dlažba klinker dosahuje vysokého parametru protiskluznosti povrchu až R12. COUNTRY RUSTIK OLD BRICK HAND BRICK CIHLOVKA KLASIK SÉRIE KL SÉRIE SMK KAISER ULSTER BOSTON RETRO MONSANTO CAMBRIDGE Nejprodávanější.


Klinker obklad

Rustik Chilli 3€ 290. Cihlový obklad Magicrete - CIHLA TMAVÁ. Unsubscribe from robert michalec? Vitalii Hyvel 80views. Klinker fugen (Germany).


Cihly jsou ekologicky nezávadný materiál. Má minimální nasákovost, mrazuvzdornost a vynikající pevnost, odolnost proti všem povětrnostním vlivům. Používají se především na obvodové vrstvené.


Keramické obklady jsou vhodné jak pro venkovní obklady, tak pro obklad interiéru. Nabízíme nejen cihlové obklady, ale i objemové slevy. Napuštěný povrch lépe chrání obklad před nepřízní počasí a dalšími agresivními vlivy.


Cihly klinker a lícové cihly (lícovky) jsou jako stvořené pro realizaci projektů jako jsou: fasády domů, zděné ploty, oplocení a zídky, komíny, krby, zateplovací systémy – systém odvětrávané fasády. Tehlový obklad a kamenný obklad vhodný pre interiér aj exteriér, sádrový obklad iba pre interiér. STEGU dodáva prirodzenú krásu do každej oblasti architektúry.


Klinker obklad

Imitácia tehly a kameňa, fasádny obklad , umelý obkladový kameň, obklad na krb a sokel nájdete u nás. Tehlové, kamenné a sádrové obklady inšpirované prírodou. Unsere ausgebildeten Baustoffkaufleute stehen Ihnen bei Fragen gerne beratend zur Seite.


Po obložení vytváří povrch, který je k nerozeznání od cihlové zdi. Z tohoto důvodu se obkladové pásky často používají na fasádách jak nových, tak i rekonstruovaných budov. Obklad z pásků klinker. Vybrali jste si ten pravý cihlový obklad pro váš dům a nyní je stejně důležitá samotná.


Ceník obkladačských prací a prací spojených s obkladem a dlažbou. Cena obkladačské práce , která vás zaujme. Naší specializací je montáž cihlových obkladů klinker , lícových pásků a lícových cihel.


Uvedený kontakt je pre centrálu, hlavnú vzorkovňu a hlavný sklad. Kontakty na ostatné vzorkovne po celej SR nájdete v kontaktoch. High Quality, Low Prices. Order Online or in China.


Klinker obklad

Find Out How We Can Help You!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi