Kronospan pracovní desky

Kronospan pracovní desky

Postformingové pracovní desky jsou vyrobeny ze surové dřevotřísky potažené dekoračním vysokotlakým laminátem (HPL) a na přední straně zesílené speciálním výztužným páskem. Jsou ideálním řešením pro kuchyňské pulty, pro kanceláře a obchody. Postformingové kuchyňské pracovní desky jsou vyrobeny s použitím dřevovláknitého pásku vysoké hustoty, který. Lišty poskytují další ochranu zadní hrany pracovní desky. Nabízejí praktickou cestu napojení pracovní desky ke stěně a mohou být jednoduše instalovány za použití silikonového pásku, což je nejen jednoduché na aplikaci, ale zároveň poskytuje také ochranu proti vodě a páře.


Kronospan pracovní desky

Tyto desky mají zvýšenou odolnost proti oděru a vlhkosti, jsou funkční a vypadají skvěle. Pracovní desky Slim Line jsou určeny pro vodorovné instalace a vybrané dekory doplní každý styl. Nepotřebují další hrany, ani žádnou další konečnou povrchovou úpravu, takže jsou dokonalé pro zakázkové kuchyňské, kancelářské a pracovní plochy.


Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály. Sortiment kvalitních desek na bázi dřeva, vytvořený tak, aby byl inspirací pro designéry, architekty a řemeslníky a přinášel originalitu a inovaci projektům po celém světě. Check out our mobile app.


Kronospan pracovní desky

Popis pracovních desek. Jednostranný profil (198) Oboustranný profil (177) Přední hrana s ABS, šířka 6mm (7). Dřevotřískové desky jsou opracované vysokotlakým laminátem, který zvyšuje odolnost pracovních desek proti opotřebení, vlhku a teplu.


KRONOSPAN zádové desky k pracovním deskám KRONOSPAN jsou dodávány v identických dekorech a strukturách jako pracovní desky KRONOSPAN. Zádové desky jsou laminované dřevotřískové desky , s oboustranným dekorem. Každá strana zádové desky má svůj jednotný dekor. Prodej dřevomateriálu a potřeb pro výrobu nábytku, jako jsou nábytkové kování a hrany, plošné materiály, truhlářské řezivo, kuchyňské skříňky, pracovní desky , laky, lepidla, tmely aj. Standard HPL: (dodání možné od ks).


K013SU Sand Artisan Beech-001. K029SU Linon Block Wood-001. K026SU Grey Pietra Marble-001. FK Arktika stein 3CF Třešeň 3FH Jett Graphit 4FH Karát 5FK Classic zelená 6CF Olše. Výroba a prodej moderní pohodlné postele, kuchyňské linky, vestavěné skříně, křesla, čalouněné válendy, manželské postele, Boxspring za dostupné ceny.


Desky jsou dostupné v tloušťkách mm. Kronospan má svoje místo v každé české domácnosti. Laminované dřevotřískové desky jsou tradiční velkoplošné desky na bázi dřeva povrchově upravené impregnovaným dekorativním papírem. Zobrazit nejprodávanější produkty Skrýt nejprodávanější produkty Nejprodávanější. Dezén dle výběru ze vzorníku níže.


Jsou vhodné jako pracovní desky , stolové desky a pulty. Cena je uvedena za 1bm. Požadovanou délku desky zapište do poznámky v objednávce a cena dle délky bude přepočtena po zpracování objednávky. Dekorativní materiály Laminované desky Laminované desky Egger La. Kuchyňské pracovní desky vám dodáme až domů nebo do hodin připravíme k odběru v jedné z našich prodejen.


Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. I v e-shopu platí naše garance nejvýhodnějších cen.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1