Sto fasády

Známé inovativní výrobky jako fasádní zateplovací systém StoTherm Classic a fasádní barva Lotusan příkladně spojují novátorství a funkčnost. Investíciou do zatepľovacieho systému znížite ekonomické náklady na vykurovanie budovy a výrazne tak predĺžite obdobie obnovy a ošetrenia fasády. Spoločnosť Sto Slovensko, s. Vítejte na oficiálním kanálu společnosti Sto s. Druhá etapa projektu Petržalka City je dokončena.


Rekonstrukce fasády , vzorník STO.

StoVentec: předsazená odvětrávaná fasáda ve služb. Fotogalerie návrhů fasád. Klientka požadovala moderní, odvážné návrhy, kombinující především barvu šedou a červenou, zkrátka nic co má každý. Toto zadání dalo vzniknout zají.


Vápenec z vlastných lomov Sto v južnom Nemecku je k dispozícii v rôznych farbách - od dymovo tmavých alebo modrých odtieňov až po červené, žlté, okrové, hnedé a šedé. Povrchové úpravy, ako je leštenie, pieskovanie a kefovanie, môžu významne ovplyvniť a zmeniť vizuálny vzhľad kameňa, čo ďalej rozširuje možnosti návrhu, ktoré má architekt. Súhlas s použitím Cookies Cookies nie sú výborné sušienky, ale informácie o uživatelých, ktoré ukladáme pre väčšiu spokojnosť a kvalitnejšie obsah pre našich užívateľov.


Přední výrobce a dodavatel systémů pro fasády , omítky, zateplení, podlahy, dlažby a tmely. Renovace fasády , v podobě nového nátěru fasády , je nezbytností, která čeká každého.

ZŠ Bošovice – zateplení fasády objektu STO , malby Remal. Kromě světlé fasády letošní výročí připomínají také nově vydané pohlednice a připravuje se i brožura o historii památky, řekla dnes ČTK majitelka budovy Pavla. Sto je specialistou na fasády , který zaručuje systémovou skladbu s perfektně sladěné jednotlivé složky. Sto a jeho fasádní zateplovací systémy, specifické povrchové úpravy fasád a různé fasádní profily byly a jsou prověřeny časem, přičemž jsou neustále vylepšovány na základě trvalého výzkumu a vývoje.


Stav před realizací: Jednalo se o novostavbu rodinného domku, jehož majitel měl zájem o jeho zateplení. Zateplení fasády rodinného domu v obci Struhařov. Použitý zateplovací systéSto Therm Mineral 6. Další využité produkty: Jako izolant byla využita minerální vlna o tloušťce 10cm. Zvolená omítka Silkolit K 5. Pozrite si video, pretože je lepši e raz vidieť ako sto krát čítať. AJ TIETO FASÁDY SME INOVOVALI.


Potrebujete vyčistiť nielen fasádu, ale aj ploty, dlažby, sochy, altánky, terasy, strechy, príjazdové cesty a mnoho i. PERLINKA - ARMOVACÍ TKANINA - Jsme ZOFI fasády s. Váš prodejce fasádních materiálů a realizátor zateplení fasád. Cena zateplené fasády , cena za m odhady ceny za mzateplené fasády , to jsou ty nejčastější dotazy, které často dostáváme. Věnujeme se revitalizaci bytových domů. Tím, co děláme, pomáháme lidem vytvořit novou kvalitu bydlení.


Zástupce Sto zjistí Petrovu představu o budoucím vzhledu fasády a požadavky, které by měla splňovat.

Díky vybavení Mobilního fasádního studia představí Petrovi na místě různé varianty skladby zateplení. Sto má v nabídce více než 2profilů a prvků StoDeco profilů, vhodných pro historické fasády. Moderní StoDeco profily jsou určené především na zateplovací systémy a vyznačují se nízkou tepelnou vodivostí a minimální tepelnou roztažností. K dispozici jsou také individuální StoDeco profily, které umožňují originální ztvárnění zcela dle požadavků architektů.


Zástupca Sto zistí Petrovu predstavu o budúcom vzhľade fasády a požiadavky, ktoré by mala spĺňať. Vďaka vybaveniu Mobilného fasádneho štúdia predstaví Petrovi na mieste rôzne varianty skladby zateplenia. Názorne vysvetlí rôzne typy omietok a poradí s výberom farebného odtieňa. Learn about working at Sto , s. Join LinkedIn today for free.


See who you know at Sto , s. Jako specialista na fasády zaručuje Sto systémovou skladbu s perfektně sladěnými jednotlivými složkami. Fasádní zateplovací systémy, povrchové úpravy fasád a fasádní profily jsou prověřeny zkušenostmi generací a podrobovány dalšímu trvalému výzkumu. Odborné kompetence celého koncernu začínají u firmy Sto jako specialisty na fasádní zateplovací systémy a na fasádní a vnitřní povrchové úpravy.


Do výrobního programu koncernu Sto dále patří předsazené a kazetové fasády , akustické systémy, systémy ochrany a sanace betonu a povrchové úpravy podlah. Výrobní program doplňují další služby, jako např. Tento BONUS nabízíme pro zákazníky jenž na fasádu svého domu odeberou špičkové švýcarské materiály KABE Farben. White – supports rich, saturated colours or works as a great match for simple and pure architecture styles.


White shades are a great way to support the expression of volume and shape, and as light tones they capture simplicity and clarity well. If you opt for white tones, the facade will appear clean, smart, and pure. S ohľadom na širokú farebnú škálu a možnosti riešenia je dôležité mať predstavu o tom, ako by Vami zvolená farba na fasáde vyzerala.


Vizualizácia fasády Vášho domu. Jednou zo služieb, ktorú spoločnosť Sto zadarmo ponúka je možnosť grafického návrhu fasády ešte pre jej samotnou realizáciou. Na vizualizácii môžete.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1