Střední škola stavební a dřevozpracující frýdekmístek

Vážení zákonní zástupci, vážení žáci, pokud se žák nem�. Informace ke Koronaviru 04. Příprava na přijímací zkoušky 13. SPŠ stavební ve Frýdku-Místku a okolí.


Cílevědomě řízenou orientací na. Bankovní účty určené ke zveřejnění. Střední odborná učiliště. Zvolen obor Stavební provoz Zrušit filtr oboru.


Seznam škol v okrese Frýdek-Místek obor Stavební provoz. Pro její zobrazení musíte mít. Seznam středních odborných škol v okrese Frýdek-Místek obor Stavební provoz. STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A DŘEVOZPRACUJÍCÍ , OSTRAVA, příspěvková organizace.


Základní informace: Kraj: Moravskosl. STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ PODNIKÁNÍ A SLUŽEB. O projektu proběhla reportáž na TV Polar. Soukromá střední škola PRAKTIK s. Výběr střední školy je důležitý.


Její zaměření odpovídá požadavkům trhu práce našeho. Uchazečům o studium nabízí škola oborů vzdělávání. Jedná se o stavební , strojírenské, dřevozpracující a ekonomické obory. Struktura je dle poptávky. Prodáváme veškeré stavební materiály.


Nabízíme vlnité asfaltové desky GUTTA a ONDULINE, lepenky, zednické nářadí KUBALA i MODECO, belgické šindele IKO, komínové systémy SCHIEDEL, materiály na ochranu dřeva BOCHEMIT, betonové výrobky BETA, PRESBETON a liniové odvodn ění. SLEZKO,Podbeskydská pahorkatina. Představenstvo akciové společnosti HUTNÍ PROJEKT Frýdek-Místek a. Ostravská pánev 3m n. Požadované vzdělání: dle zákona č. Pokud vám žádná z vyhledaných škol nevyhovuje, zkuste vyhledat střední školu v okrese do kterého Frýdek-Místek spadá.


Registrovat se Přihlásit se. Havířov - Šumbark, Frýdek-Místek střední škola. Učitelé , , , , , , , , Poznámky. Výhody: výlety, spolupráce s firmami, exkurce do spolupracujících firem, mezinárodní spolupráce se školami a herna.


Součástí školy je i sportoviště, hřiště a sportovní areál. Navštivte NajdiSpoluzaky. Vyšší odborná škola , St. Předkládá ředitel školy: Mgr.


Výroční zpráva o činnosti školy byla projednána na poradě pracovníků školy dne 13.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1