Světlíky artus

Pro komfortní prosvětlení plochých střech jsou určeny bodové světlíky ACG - ARTUS Composite Glass. Všechny produkty jsou výsledkem našeho vývoje a jsou naprostou špičkou v bodovém prosvětlení. Skydomes ACG - ARTUS Composite Glass are suitable for. Flat glazing for outstanding design and high light. Bodové světlíky ARTUS Composite Glass – bez děr a šroubů.


Základem je vlastní vývoj a. Po zhlédnutí instruktážního videa si může střešní světlík nainstalovat úplně každý. Dodáváme a montujeme bodové světlíky ARTUS Composite Glass (ACG) a. Kopulové světlíky jsou určené pro instalaci na ploché střechy nebo. ACG světlíky jsou řešením pro spoustu přirozeného denního světla s použitím moderních bezúdržbových materiálů – skla a plastu. ACG ploché světlíky přináší výborné tepelně izolační parametry a bezkonkurenční design použitím plochého skla bez kopule a vícekomorových PVC profilů. Výroba a prodej střešních světlíků.


Nové bodové světlíky ACG bez děr a šroubů - vlastní. Vzduchová neprůzvučnost: Rw: Souč. Czech producer with own development. Our own patent protected skydome system of new generation.


NOVÉ BODOVÉ SVĚTLÍKY českého výrobce RWA systémy - výsledkem vl. Jednotlivé vrstvy sú k sebe zlepené a utesnené silikónovým tmelom. K dodávaným manžetám sa kopule prichytávajú pomocou nerezových skrutiek, pričom vlastný spoj chráni.


Svetlíky inovatívneho tradičného českého výrobcu ARTUS s. Bodové strešné svetlíky sú určené pre montáž na ploché strechy, resp. Riešenie pre množstvo prirodzeného denného svetla s použitím moderných bezúdržbových materiálov – skla, plastu a rôznych ďalších súvisiacich materiálov. Střešní světlíky pro prosvětlení střechy.


Nabízíme v oblasti střešních světlíků komplexní služby od poradenství přes výrobu až po komplexní servis. Světlíky s větráním lze snadno kombinovat s výstu-pem na střechu ve dvou variantách které zabraňují překlopení kopule na střechu – s řetízky, nebo mechanickými písty. NOVINKA požární světlíky AAG ( Artus Aluminium Glass) AAG bodový světlík v hliníkovém rámu má výborné tepelně izolační parametry, při použití kopule bez vrtaných otvorů se zvyšuje životnost celé konstrukce světlíku. Súčiniteľ prestupu tepla.


Zasklení s úpravou proti vpádu kopulí s integrovanou bezpečnostní sítí. K čištění kopulí používejte neagresivní saponáty a hadřík, nikdy nepoužívejte k čištění rozpouštědla. Kopule bez vrtaných otvorů zvyšují životnost celé konstrukce světlíku a mají samočistící efekt. Otevírací provedení s možností větrání je vytvořeno z větracího rámu, na němž je připevněna daná kopule,.


AAG světlíky mají bezkonkurenční design použitím eloxovaného hliníku. Nejoblíbenější variantu představují klasické kupolové světlíky. Dále máme od výrobce ARTUS v nabídce produkty pro vaši stavbu v kategoriích a Lemování pro střešní okna. U nás si vybere každý, kdo staví dům, či. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů.


Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. Jedná se o světlíky s novým designem a funkčností.

Světlíky artus
Světlíky artus

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1