Co je dýha

Dýha je slabá vrstva vyrobená z masivního dřeva. Dýha se používá k výrobě desek (nalepení dýhy na nosné desky DT MDF). Nejčastěji používaná tl. Dýhu nepovažujte za náhražku dřeva z jednoho prostého důvodu: Dýha opravdu dřevo je ! Dýha - tenký list nařezaný z masivního dřeva výběrových kmenů.


Co je dýha

Dýhy se používají především jako dekorativní povrchová úprava či dokončení materiálů na bázi dřeva, čímž jsou myšleny dřevovláknité a dřevotřískové desky. Neustále mluvíme o dýze a dýhovaném nábytku. Nabízíme nepřeberné množství dekorů dýh z celého světa.


Uvedli jsme vám důvody, proč zvolit tento povrch. Ale co to tedy dýha vlastně je ? Hrany u dýhovaných desek. K dispozici v tloušťkách až 5mm. Hrany takových desek se upravují podobně jako u lamino desek hranou.


Co je dýha

Co se skrývá za krkolomným názvem „kyselina dokosahexaenová“ (DHA)? S touto látkou se v životě setkal snad každý. Je to totiž jedna z významných složek starého a známého rybího oleje.


Ne každý si ho oblíbí, jeho chuť je ale zcela jistě vyvážena prospěšnými účinky které má na lidské zdraví. Dýha se z kmene stromu po obvodu sloupává jako dlouhý soudržný pás, který se pak dále zpracovává. Vyrábí se pomocí řezání, loupání nebo krájení z kmenu stromu s výslednou tloušťkou – mm. Dýha se lepí na nejčastěji na aglomerované materiály jako jsou DT MDF desky.


Co je dýha

Co jsou dýhové sesazenky? Sesazenky z dýh jsou rozměrově a výtvarně upravené a spojené dýhové listy. Nachází uplatnění především v moderním designu, neboť se jedná o vzdušný a nápaditý materiál. Před použitím se dýhy lakují nebo moří na jiný odstín.


Výsledný vzhled velmi dobře imituje dřevo. Dýha , která netvoří povrch, se nazývá. Archiv Dýha ukazuje nejlepší vlastnosti dřeva. Dnes se ale pod označením dýha myslí spíše nosné desky dýhou polepené.


Co je dýha

Dáte přednost stálici na trhu, jakou je dřevo, nebo osvědčené dýze či snadno udržovatelnému laminu? Jde o čistě přírodní, nenapodobitelný materiál jedinečného vzhledu! Cena je závislá na umístění ordinaci (v jakém stavu je to in), dovednosti svého zubního technika a počtu zubů, které potřebujete mít hotovo.


Rub: Dýha splňuje požadavky pro vnitřní plochy, sesazení z více svazků podobné barvy, dýha je nižší kvality, jsou povoleny bodové suky, tmavé záběhy a úzké listy dýhy. Použití: Desky COMFORT jsou univerzální. Používají se jak u větších sérií (především na korpusy), tak u menších sérií na přední plochy. Novým partnerem našeho celorepublikového projektu Fíha Dýha se stala ryze česká společnost Grena, a. Jednou z jejích výrobních divizí jsou již více než let česká kuchyňská dvířka a nábytkové dílce, které jsou oblíbené především mezi tuzemskými truhláři a výrobci nábytku. Skladem dýhový sortiment - sesazenky, dýhové hrany, svazková dýha.


Vše v jedné barvě, jednom dezénu - kompletace zakázky na jednom místě.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba