Dřevostavby vsetín

Vsetín vyrábí: dřevěné výrobky, dřevostavby , dřevěné ploty, palisády, kůly, zahradní nábytek, selský nábytek, přístřešky. Dřevostavby jsou koncipovány s ohledem na minimální náklady na energie. VS DOMY – pasivní dům a montované dřevostavby Nechte si postavit montovaný dům na klíč podle vašeho návrhu.


Stavíme dřevostavby a montované domy na klíč přesně podle podkladů a požadavků klienta. Klademe důraz na špičkovou kvalitu a dlouhodobě ověřená řešení.

Nestavíme domy jen pro Vás, ale i pro vaše děti a. Křenek – sruby a roubenky (Velké Karlovice) 21km. Naše společnost Křenek se věnuje stavbám nízkoenergetický. Vladimírem Francem na základě jeho dlouholetých zkušeností se stavbou dřevostaveb v ČR i zahraničí.


V dnešní době je portfolio firmy velmi široké a nabízí všechny činnosti stavební práce se zaměřením na stavbu rodinných domů na klíč, nízkoenergetických dřevostaveb, realizaci kompletních střech. Do dřevostaveb zahrnují i dřevěné panelové domky. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba DŘEVOMONT AZ, s.

Nesčetné dřevostavby dokazují, že pokud byly správně provedeny, zachovaly se, téměř bez jakéhokoliv ošetření, i mnohem déle než 1let. Důkazem toho jsou nejen některé církevní objekty v Beskydech a na Slovensku, ale také celá řada budov v nenapodobitelném Valašském muzeu v Rožnově pod Radhoštěm. Zajišťujeme kompletní servis od projektu až po realizaci výstavby na klíč. S běžnými úpravami typu: posunutí příček, změna umístnění oken, dveří, jakož i změny dispozice jednotlivých místností. Poslední realizované stavby.


RD Tovéř Novostavba RD. Národní dům ve Frýdku Místku Rekonstrukce dřevěných konst. Renovace dřevostavby v Karlovicích Oprava památky Soc. Vyrábíme a prodáváme modulární dřevostavby KŮLNA.


Modulární dřevostavby KŮLNA jsou jedinečný stavební systém, který představuje nejnovější trendy v bydlení. Variabilita umožňuje využívat KŮLNU nejenom pro bydlení, ale například i pro občanské stavby, kanceláře, školky, rekreační objekty apod. VS DOMY je ryze česká akciová společnost se sídlem ve Vsetíně. Bydlete ve zdravém dřevěném domě.


Kde nás najdete: Zvětšit mapu. Nejsme limitování ani vzdáleností ani nadmořskou výškou. Ať už má Vaše dřevostavba cílovou “pozici” – Zlín, Vsetín , Velké Karlovice, Olomouc nebo třeba Cheb – náklady na stavbu naší dřevostavby na klíč budou totožné.

Zhotovíme Vám , dovezeme a postavíme atypickou Dřevostavbu na míru, pří. Altánek, Pergolu, Garážové stání, dětský domek, velkou chatu nebo malou chatku z naší široké nabídky, Garáže se. Las dřevostavby , Postrelmov, Olomoucký Kraj, Czech Republic. Naší doménou jsou návrhy a realizace vysoce kvalitních individuálních dřevostaveb.


Máme za sebou celou řadu velmi významných a. Přehledná mapa pro vzorové a referenční domy postavené jako dřevostavby. Vyberte si vzorový dům a zvolte si termín návštěvy dřevostavby která Vás zaujala. Nabízíme dřevostavby na klíč nebo v jiných stupních provedení. Katalogové i individuální projekty.


Certifikované dřevostavby s tradicí. Hledat v katalogu Hledat Přidat firmu. Zabýváme se realizací objektů, jako jsou rodinné domy, rekreační chaty, chalupy, ale i penziony, hospodářské a provozn. Domy na prodej Vsetín , dřevostavby.


Upravit hledání Uložit hledán í. V okrese Vsetín realizujeme dřevostavby na klíč a hrubé stavby dřevostaveb. Do naší nabídkspadají jak dřevostavby – rodinné domy tak i dřevostavby – chaty. Podívejte na námi realizované zakázky na straně reference nebo přímo požádejte o kalkulaci.


Vybrané stavební firmy, doporučení řemeslníci, odborné firmy a specialisté z oboru dřevostavby , sruby v části obce Vsetín - Vsetín. Oslovte více dodavatelů a získejte nižší cenu. Instalace plastových oken a stavba krovů.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba