Bezpečnostní žaluzie venkovní

Bezpečnostní žaluzie venkovní

Bezpečnostní venkovní rolety s atestem od zkušebny ochrání váš majetek. Předokenní rolety s bezpečnostní třídou RC2. TITAN je vybavena řadou bezpečnostních prvků, které chrání objekt před násilným vniknutím. Veškeré ovládací a bezpečnostní prvky jsou skryty ve vodicích lištách (nejsou volně přístupné), což znamená, že ve spuštěném a uzavřeném stavu není možné s žaluzií zvenčí manipulovat.


Skrz hliníkové lišty venkovních žaluzií se hned tak nikdo nedostane. Vedle stínicí a bezpečnostní funkce dotváří venkovní žaluzie venkovní žaluzie vzhled vašeho domu. Dostupné jsou v mnoha barvách. Jejich největší výhodou v porovnání s roletami je fakt, že lamely mohou být nastaveny tak, aby do interiéru vždy propouštěly jen ideální světelnou hladinu. Kromě něj však získáte také lepší tepelnou regulaci místnosti, ochranu proti povětrnostním vlivům a neméně důležitou bezpečnostní funkci.


Rádi si dopřáváte spánek v naprosté tmě a klidné místnosti? S venkovními roletami MY 4s hliníkovými lamelami vás ráno sluneční paprsky z postele vyhánět nebudou. Navíc ochráníte okna před prudkým deštěm, kroupami a UV zářením.


Hliníkové rolety užitečně poslouží i na chalupě, v přízemních patrech nebo ve výloze obchodu, kde odradí nejednoho zloděje. Jejich obrovskou výhodou je možnost naklápět lamely a regulovat tak množství denního světla v interiéru. Variabilita montáže, moderní až technický design a dokonalé zastínění dělá z venkovních žaluzií unikátní stínicí prvek pro veškeré typy objektů. Díky svému umístnění před okny jsou účinnou tepelnou ochranou budov.


Připevněním žaluzie na okno, se stane venkovní žaluzie jednou jednotkou, která je prakticky neviditelná a fasádě domu přidá nadčasový šmrnc. Z jsou technologicky nejvyspělejší venkovní žaluzie , vhodné jsou k zastínění rodinných domů i administrativních budov. V zavřeném stavu vytváří lamely celistvou plochu, která zaručuje dokonalé zastínění, guma vlisovaná po celé délce lamely zvyšuje termoregulační efekt a zaručuje tišší chod žaluzie.


Pasuje proto do každého domu i bytu a hodí se k zastínění terasy. Každý náš výrobek prochází testováním a pečlivou výstupní kontrolou. Venkovní a vnitřní stínění vyrábíme vždy na míru. Proto se nebojíme dát prodlouženou záruku roky.


Naše produkty dodáváme spokojeným zákazníkům do více než zemí světa. Umožňují plynule regulovat přirozené osvětlení, zachycují přímé sluneční záření a chrání před jeho škodlivými účinky. Používají se nejenom k zastínění oken moderně pojatých rodinných domů, ale i administrativních či komerčních budov.


V poslední době je nejoblíbenější provedení žaluzie Zpro své výborné vlastnosti jak stínící tak i bezpečnostní. Hliníkové rolety na ruční ovládání zajistí tepelnou úsporu, pocit soukromí, bezpečnost a výrazně omezí hluk z ulice. Se zataženými roletami se konečně vyspít. Hledali jste bezpečnostní žaluzie a nic jste nenašli?


Konečně máme pro vás dobrou zprávu - venkovní žaluzie PROTAL je na českém trhu. Jakmile dojede žaluzie do spodní koncové polohy, nelze ji zvednout. Zvědaví sousedi, rozbitá okna a strach z vykradení? Dokáží zajistit optimální světelné i tepelné podmínky a jsou skvělým spořičem energie.


Bezpečnostní žaluzie venkovní

Nejenže venkovní žaluzie plní stínící a bezpečnostní funkci, slouží také jako architektonický prvek rodinných domů a budov. Boční vodící lišty, zajišťují stabilitu žaluzií a zvyšují bezpečnost vašeho domova. Máme k dispozici i speciální bezpečnostní žaluzie. Speciální systém zajistí naprostou těsnost a nemožnost oddělit od sebe žaluzie z venku. Díky jejich tvaru je možné naklápění do obou stran a docílení tak vysoce komfortního stínění interiéru či regulace světelného toku.


Lamely jsou vedeny ve vodících lištách nebo v lanku, které žaluzii po stranách. Existuje ale také provedení venkovní žaluzie s. Hliníkové předokenní rolety pak představují skvělou ochranu před povětrnostními vlivy, která chrání plastová, dřevěná i hliníková okna proti rozmarům počasí a znatelně tak prodlužují jejich. Jejich funkčnost je na způsob klasických vnitřních hliníkových žaluzií, ale jsou uzpůsobeny na venkovní podmínky.


Prodáváme venkovní rolety na míru online.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1