Rolovací garážová vrata ceník

Rolovací garážová vrata jsou absolutně nenáročná na prostor. Po otevření se jednoduše schovají do prostoru pod stropem garáže. Právě z tohoto důvodu se využívají v místech hromadného parkování. Garáže pod paneláky, v obchodních centrech, kancelářských budovách a podobně. Ceník garážových vrat – garážová vrata cena.


Cena garážových vrat je závislá na kvalitě komponent. Nabízíme kvalitní sekční, nebo rolovací garážová vrata za skvělé ceny a to vše včetně odborné montáže. ROLOVACÍ GARÁŽOVÁ VRATA - základní cenová relace. Manuální klikou (pružinová protiváha) 26.


Kč: Motorové (přijímač s plovoucím kódem, dálkové ovládání, protipádová brzda, nouzové ovládání klikou) 34. Orientační ceník sekčních garážových vrat - bílá barva: popis garáž. Nejsou proto tak náročné na prostor jako například sekční garážová vrata.


Rolovací garážová vrata ceník

Ochrana proti nadzvednutí vrat je řešena závěsnými pružinami, které drží lamely v jedné rovině. Jejich instalaci nebrání nízko posazené stropy ani stropní překážky v podobě trámů nebo světel, jako tomu je u garážových vrat sekčních. Ceník – garážová vrata Sekční garážová vrata se vyrábí přesně dle požadavku a zadání zákazníka.


U nás máte možnost si zvolit rozměr jaký potřebujete, design, barvu a to bez většího příplatku jako počítají jiné firmy. Při parkování můžete zajet přímo před vrata , přičemž strop garáže zůstává volný. Profil vrat RollMatic je vyroben z kvalitního nekorodujícího hliníku a vrata jsou standardně vybavena moderními pohony Hörmann, které jsou pro snadnou údržbu.


Rolovací garážová vrata ceník

Sekční vrata : Tato garážová vrata jsou u našich zákazníků nejpopulárnější díky modernímu vzhledu a široké škále barevných provedení. A díky nepřebernému množstí tvarů vrat a barev nebude problém naši osobitost projevit. Každá garážová vrata jsou jiná, proto je nevyrábíme na skla ale vždy na míru podle Vašich přání a požadavků. Hlavní výhodou tedy je, že nevytváří překážky na stropě a nejsou náročná na prostor před garáží. Skladají se do lamel vysokých cca cm.


Mají o trochu horší tepelně izolační vlastnosti než sekční garážová vrata. Svým konstrukčním řešením umožňují rolovací vrata maximální využití prostoru garáže bez nároku na větší stavební úpravy. Jsou určeny pro uzavření prostorů, jako např.


Fungují na podobném principu jako venkovní rolety. Vlastní vrata tvoří různé typy. Roletová vrata se 77mm vysokou lamelou s polyuretanovou výplní jsou vhodná pro všechny běžné garáže a obchodní prostory. Roletová garážová vrata jsou poháněna vždy kvalitním trubkovým pohonem s dlouhou životností a pro uživatelské pohodlí při vjezdu do garáže mohou být ovládána dálkovým ovladačem nebo GSM modulem. Zaměření, doprava a montáž vrat po celé České republice je u nás zdarma.


Garážová vrata lze stejně jako okna a dveře vyrobit v mnoha barevných provedeních a imitacích dřeva. Na garážová vrata poskytujeme záruku v délkách 5-let podle materiálu a typu vrat. Pokud jsou rolovací garážová vrata otevřená, lamely, které tvoří plochu vrat, jsou navinuté na hřídeli umístěné nad stavebním otvorem. Toto místo pak můžete využít k jiným účelům, například k uložení věcí nebo umístění osvětlení garáže či dílny. Jde především o optoelektronickou lištu, která při zjištění překážky pohyb rolovacích garážových vrat zastaví.


Rolovací garážová vrata ceník

Pokud do vrat, která jsou tvořena hliníkovými lamelami, najede vozidlo, nedochází díky pružnosti lamel k jejich poškození. V žádném případě by tomu tak nemělo být! V nabídce našich partnerů garážová vrata Ústí nad Labem najdete vrata vhodná pro takřka každý druh garáže, velmi moderní jsou třeba rolovací , ale oblíbená jsou také rolovací vrata. Pří volbě byste se neměli dívat pouze na druh, ale také na materiál a typ izolace. Firmy garážová vrata Ústí nad Labem prodávají.


Jakub Antušák - ANTTECH M. Konečná cena je stanovena po zaměření otvoru vrat našim technikem. Hodí se do menších otvorů do maximální šíře m. Box vrat o velikosti 2x 205. Kvalitní řídicí jednotky pro rolovací garážová vrata. Vyrobíme pro vás garážová vrata na míru, přesně podle vašich představ.


Vyberte si pouze druh garážových vrat, který vám bude nejvíce vyhovovat. Námi dodáváná garážová vrata Hörmann již za svou dlouhou historii nejednou dokázala, že jsou tím nejlepším, co si pro svou garáž můžete jen přát.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1