Kde koupit mesicni jizdenku v praze

Seznam všech způsobů jak koupit jízdenky PID. Ať už sháníte jednotlivou jízdenku na MHD Praha, či na příměstkou cestu, nebo předplatné jízdné. Prahy, akciová společnost (DPP) je hlavní provozovatel veřejné dopravy – metra, tramvají a autobusů v hlavním městě České republiky Praze a zároveň provozovatel městských drah (speciální a tramvajové), na nichž tuto dopravu provozuje. Zajímavé otázky v kategorii Auta a doprava.


Jakou jízdenku v Praze ? Vyplatí se jezdit načerno pražskou MHD? Proč na sebe MHD nevydělá? Kde koupit mesicni jizdenku v praze. Prodejní místa jízdních dokladů PID zajišťují prodej celého sortimentu jízdních dokladů, tj.


Jak funguje in karta od ČD? V automatech na výdej jízdenek PI které naleznete ve všech stanicích metra a ve vybraných zastávkách povrchové dopravy. Kompletní seznam automatů naleznete zde. V informačních střediscích DPP nebo v trafikách. Kupte si SMS jízdenku ze svého mobilního telefonu.


Chcete využít pražské hromadné dopravy a zajímá vás, jakou jízdenku si koupit a kde ji získat? Všechny níže uvedené jízdenky platí na všech linkách PID v Praze , což zahrnuje: metro, tramvaje, autobusy (kromě linky AE), lanovku na Petřín, přívozy a integrované osobní vlaky (). Pro cestování ve vnějších tarifních pásmech ( v Regionu) jsou k dispozici jízdenky s platností nebo měsíce nebo rok, alternativně lze zakoupit také jízdenky v papírové podobě na nebo nebo 3dní. Kde mohu zakoupit měsíční jízdenku na MHD Praha? Kupony pro vnější pásma je.


Jak koupit měsíční jízdenku na MHD v Praze ? Zachránila vám předvídavost v silničním provozu někdy život? Prostřednictvím SMS zprávy z mobilního telefonu. Jízdenky pro příměstské cestování mezi Prahou a Středočeským krajem linkami PID. Předplatné jízdné pro mimopražská pásma. Informace o přepravě zavazadel.


Kde v Praze koupit jízdenku? Skončil mi měsíční kupon, ale prodejny dopravního podniku jsou v Praze zavřeny. Praze v informacích, kde se prodávají jízdenky na metro. Jelikož jsem samozřejmě při výletu do Prahy foto neměla, musela jsem platit normální cenu jízdného! OP mě byl k ničemu, ikdyž je občanský průkaz nejdůležitějším dokladem každého z nás a také.


Nevíte kde a jak koupit jízdenku? U pokladny, u průvodčího, přes internet nebo po telefonu. Vyberte si váš preferovaný způsob nákupu.


Držíme vám místo ve vlaku, stačí si vybrat, které. Tarifní pásma PID Pražská integrovaná doprava je rozdělena pro potřeby Tarifu PID na jednotlivá tarifní pásma. V Praze se nacházejí tarifní pásma P, a B, ve Středočeském kraji (dále též „Regionu“) jsou tarifní pásma číslována od výše a tvoří soustředné pomyslné „mezikruží“ kolem Prahy.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi

Schéma pojistek škoda octavia 1