Protipožární dveře ocelové

Protipožární dveře otevíravé ocelové. I pro menší budovy a objekty jsme schopni dodat atypické. Vážení obchodní partneři a zákazníci, firma Kooperativa v. Ocelové zárubně, kovové dveře , vrata.


Hlavní výrobní činností firmy je výroba kompletního uceleného sortimentu ocelových zárubní, které jsou určeny pro zabudování do cihelného zdiva, porobetonových tvárnic, sádrokartonových příček, monolitických nebo ocelových.

Vyrábíme a prodáváme dveře dřevěné i ocelové , plné, prosklené i kazetové, protipožární , kouřotěsné, bezpečnostní, zvukotěsné i atypické dveře. Atypické protipožární uzávěry. Tyto protipožární dveře doporučujeme i pro velmi vysokou frekvenci užívání ( např. dveře hotelových hal, obchodních center atd.) Údaje o výrobku: Jednokřídlové a dvoukřídlové ocelové otočné protipožární dveře určené pro osazení do požární typové ocelové zárubně nebo ocelové rámové zárubně. Vnitřní dveře ZK se nedeformují a svým kvalitním povrchem jsou trvanlivé, odolné na skvrny a snadno se tedy čistí.


To je zabezpečená kvalita. Klademe maximální důraz na funkčnost, dlouhou životnost a. U označení DPnelze užít dveře s označením DP3.

DVEŘE POŽÁRNĚ ODOLNÉ (DPO) – instalují se tam, kde zákon vyžaduje rozdělení požárních úseků (např. do místnosti s kotlem na tuhá paliva). Interiérové protipožární dveře. Můžete je využít i jako bytové dveře – pro zvýšení Vaší bezpečnosti. EI 3 EW DPPlné EI 4 EW DPPlné EI 6 EW DPPlné EI, EW DPPlné Menu.


PROTIPOŽÁRNÍ OCELOVÉ DVEŘE protipožární dveře , požární dveře , ocelové dveře , revizní dvířka, výroba, montáž, prodej. Zákon o požární ochraně je zákon, který byl. Prohlášení o shodě na výrobek protipožární jednokřídlové, dvoukřídlové plné ocelové dveře. Firma Vše pro interiér – APOLO s. Humpolec, který se zabývá výrobou ocelových stavebních elementů a dalších výrobků z oceli. Objednejte si vchodové a protipožární dveře on-line a získáte následující výhody: - Do hodin vám připravíme vchodové a protipožární dveře k odběru na jedné z našich prodejen.


Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Ekonomická varianta protipožární dveří s. Jednokřídlé interiérové protipožární dřevěné plné hladké otočné dveře s polodrážkou. Konstrukci dveřního křídla tvoří dva korpusy z ocelového plechu, z běžného černého.


Základní typ požární dveří, s odolností 30minut.

Náš platný Sk certifikát umožňuje osadit tento typ požárního dveřního křídla i do původní již osazené ocelové zárubně (musí být zabetonovaná). Jednokřídlový požární uzávěr FRD III jsou ocelové dveře , určeny do vnitřních i obvodových stavebních otvorů pro civilní i průmyslovou výstavbu. Konstrukce je tvořena ocelovým profilem a jádrem z izolačních materiálů. Plášť dveří je tvořen plechem o síle mm.


Požární odolnost: EW DP EI DP1. Dveře protipožární ocelové. Z toho lze snadno usoudit, že naše společnost má s výrobou, prodejem i montáží bezpečnostních a protipožárních dveří letité zkušenosti.


Vše v jednokřídlovém i dvoukřídlovém provedení. Typ CDM-dtm – venkovní kovové dveře s polodrážkou, s deklarovanými tepelně-izolačními vlastnostmi, dodávány jsou včetně systémové ocelové zárubně. Přesné rozměry proskleného pole a jeho umístění závisí na rozměrech dveřního křídla a stupně požadované protipožární odolnosti. Všechny protipožární uzávěry jsou zkoušeny v akreditovaných zkušebnách a mají potřebné certifikáty a atesty. Bližší technické informace vám rádi zašleme na.


Povrchová úprava výrobku je v provedení folie, dýha nebo barevný nátěr. Jedná se o systémové ocelové profily s přerušeným tepelným mostem zabraňující prostupu nejen ohně (plamenů) ale i tepla.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi