Řezání vodním paprskem plzeň

Jsme dodavatelem CNC strojů MicroStep na dělení materiálu laserem, plazmou, vodním paprskem , autogenem a vysokootáčkovým vřetenem. Převážnou část našich dodávek tvoří speciální aplikace uvedených technologií. Jedná se především o stroje vyvinuté pro úkosové řezání plechů trubek, profilů, kopulí, kolen, vrtání, zavitování, zahlubování atd. Naše tři pracoviště zakázkového řezání vodním paprskem v Praze, Brně a Plzni nabízejí standardně dvousměnný provoz s operativní možností rozšíření provozu na tři směny.


Kvalifikovaný personál zajišťuje kvalitní obrobky. Na základě dlouholetých zkušeností a specializace v oblasti řezání vodním paprskem nabízí LW JET Technology s.

D a 3D řezání s eliminací úkosů. Dodávky, montáž a servis CNC dělících strojů pro dělení materiálů s technologií vodního paprsku, autogenu, plazmy a laseru. Tato technologie zajišťuje extrémní přesnost geometrie řezaných dílů, rychlejší řezání a nulový úkos řezné hrany.


Výhodou CNC řezání laserovým paprskem jsou především velká přesnost, čistý řez bez zbytečných odpadů a flexibilita tvarů vyráběných dílů. Aktuální katalog firem v kategorii řezání vodním paprskem Plzeň. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Dokážeme odstranit jakýkoliv usazený materiál v potrubí.


Vodní paprsek dokáže díky vysokému tlaku narušit i velmi tvrdý materiály bez poškození potrubí. Velký průtok vody rozrušený materiál následně vyplaví.

Při čištění větších průměru využíváme sací bagr. Tvarové řezání vysokotlakým vodním paprskem Řezání dlažeb,. JSME VÝROBCE KOMPLETNÍCH SYSTÉMŮ PRO ŘEZÁNÍ VYSOKOTLAKÝM VODNÍM PAPRSKEM.


VYRÁBÍME CNC stroje pro řezání vysokotlakým vodním paprskem ,vysokotlaká čerpadla, odkalovací systémy, vlastní řídicí software, recyklace abraziva. Zjednodušeně řečeno, voda proudí z čerpadla potrubím do řezací hlavy. Vysvětlení principu činnosti systému a jeho obsluha a údržba jsou jednoduché záležitosti. Pracoviště vodního paprsku se sestává ze dvou samostatných technologických zařízení.


Cena se mění v závislosti na tvrdosti a tloušťce materiálu. Pro formátování mozaiek nebo pruhů užších než mm, bude cena vzhledem k výrazně vyšší manipulaci kalkulována individuálně. Ceny řezu naleznete v ceníku. See photo from visitor to ZUKOV spol.


Specializujeme se na zpracování plechu a CNC obrábění. Plzeň - Jižní Předměstí) 15km. Výhody řezání vysokotlakým vodním paprskem s abrasivem využívají zejména strojírenské závody k řezání přesných strojních dílů (kdy je klasická technologie zdlouhavá), a k řezání kalených, či jinak tepelně zpracovaných materiálů beze změny jejich vlastností.


Technologii řezání vodním paprskem. Nabízíme i nadstandardní skladové zásoby nerezových plechů. Zabýváme se především zpracováním hliníku a hliníkových slitin, se kterými obchodujeme. Po předchozí dohodě lze vodním paprskem řezat i.

Kamenictví Oškrdal zajišťující řezání vodním paprskem , kamenné obklady, pomníky. Tetčicích, km od Brna po dálnici směrem na Prahu. Rovné řezy programujeme i dle stručných nákresů. Maximální rozměr řezaného materiálu je limitován z důvodu manipulace na x 2m. Pro nepravidelné řezy požadujeme projekt ve formátu CRD.


Dodací lhůty obvykle do pracovníh dnů. Objemné zakázky dle domluvy. Princip spočívá v koncentraci vody do tenkého paprsku, který tryská z čerpadla pod obrovským tlakem.


Jedná se o přesnou, a v poslední době velmi vyhledávanou metodu dělení materiálu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1