Šířka nultého pražce

Příspěvek od wawelin 27. OTÁZKA: Když člověk hraje let na. Jiným ukazatelem je šířka pražce u hlavy kytary.


Pokud znáte tento údaj, můžete porovnávat šířky pražců u různých druhů kytar. Rozměr krku je lépe vidět na zadní straně – strana. Klasické kytary - Šířka nultého pražce - mm. Nabízíme hudební nástroje a zvukovou techniku pro muzikanty: piana, syntezátory, DJ kontroléry, kytary, efekty, reproduktory a mnoho dalších. Doprava zdarma po celé ČR a nejlepší ceny!


Chtěl bych si koupit buď koncertní španělku anebo raději elektroakustickou kytaru, ale potřeboval bych nějakou kytaru která má šíři nultého pražce tak - mm, jako mívaly např. Cremona Luby v bývalém Československu. Akustické kytary - Šířka nultého pražce - mm. Chceme-li srovnávat profily krku kytar různých výrobců, pomůže srovnávací obrázek. Jako Standard zde platí profil Martin Low Oval.


Určujícím parametrem je zpravidla výška h, avšak. Pás: 2mm Šířka spodního oblouku: 3mm Délka těla: 4mm Hloubka těla: 1mm. Značky a parametry × Zobrazit. GODIN Multiac Nylon SA Natural HG.


Elektroakustická midi kytara. TOLEDO Primera GP-44NT. Vybírejte z kategorie Kytary vhodné pro děti u největšího prodejce hudebních nástrojů. Vše skladem v e-shopu a na prodejnách. Záruka roky a nejlepší služby.


Upgrade nultého pražce pro většinu Fender kytar - možnost použití pro rovný podklad nebo s radiusem Délka: 42. Poznámka: Všechny Graph Te. Zlepší zvuk kytary o 1-třídy.


Vyzkoušeno na překližkových, polo i celomasivních kytarách. Délka plátku do kobylky mm, výška mm, tloušťka mm. Vše z buvolí kosti, vhodné na westernovou kytaru. Na kytaře jsou nataženy kvalitní americké struny značky D´Addario. V případě zájmu je možné do kytary zabudovat snímač.


Ručně vyráběné kulaté kousátko slona v č. Konstrukce krku Layered Integrovaná ladička Ne Země původu Čína Mám připomínku k parametrům. Všechny parametry Hodnocení Celkové hodnocení založené na uživatelských recenzích: Vlastníte Ibanez. Kategorie: Kytary, Westernové.


Aquila bull¡ pouzdro gig bag Basové ukulele s zvukem kontrabasu. ABS tělo podobně jako u Ovation, ale má horní zvukový otvor na lepší promítání zvuku. Savarez Cantiga Alliance, mat. Délka menzury je 6mm a šířka nultého pražce ze syntetické kosti je mm.


Harley Benton DC-2CH, Student Serie, elektrická kytara, topol tělo, šroubovaný na C-tvar javorový krk, palisandr hmatník, hmatník poloměr 350mm, intarzie, pražců, 628mm, 43mm šířka nultého pražce , 2x klasické humbucker snímače,. Nové pražce (vpravo) jsou tmavší. Nástroj je vyroben v barevném.


Výhybkové pražce s vyznačenou délkou. Ostrava Mariánské Hory 17. Pražce sice nepoužité, ale již trochu omšelé. Letní idylka, pražce voní karbolem. Dřevěné pražce připravené k montáži kolejnic.


Přední deska - AAA Alpský smrk Zadní deska a luby - žíhaný Sapeli mahagon let starý Krk - Sapeli mahagon Hmatník. Tato nová série AIERSI SG se.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1