Žaluzie liberec

Zabýváme se výrobou, prodejem a poradenstvím v oblasti stínicí techniky: žaluzie , rolety, markýzy, sítě proti hmyzu. Za dobu naší 25-ti leté působnosti máme za sebou řadu spokojených zákazníků. Zdarma měření, kalkulace, doprava. Ušetříte tak až nákladů oproti montážní firmě. Namontovat žaluzie nebo rolety zvládne opravdu každý.


Veškeré výrobky jako žaluzie do oken, interiérové shrnovací dveře a rolety zasíláme pojištěné za nejnižší možné ceny, dodání až k vašim rukám přímo do domu, bytu či firmy.

Otevírací doba: Pondělí – Pátek 8. Pokud si nevíte rady s. V jiný čas dle telefonické domluvy. Beroun Benešov Bohumín Brno, Moravany u Brna Česká Třebová České Budějovice Dobříš Františkovy Lázně Frýdek Místek Havlíčkův Brod Hlučín Hodonín Hradec Králové Cheb Chomutov Jablonec nad Nisou Jičín Karlovy Va. Venkovní rolety dobře zvládají různé povětrnostní podmínky. Mají i zvukově-izolační vlastnosti.


Fungují i jako zcela zatemňující exteriérové žaluzie , co za slunečných dnů jistě oceníte. Firma Möller vyrábí kvalitní žaluzie , rolety, vrata a markýzy v Liberci. Liberec Internetový obchod Žaluzie24.

Zaručuji všem zákazníkům vstřícnost a ochotu. Objednávejte z pohodlí domova a ušetřete více jak z normální ceny. Vyměření a montáž zvládnete hravě pomocí video-návodů.


Vyberte si z mnoha typů funkčních a stylově řešených žaluzií. Nabízíme klasické horizontální a vertikální žaluzie , ale také bezpečnostní venkovní žaluzie , solární žaluzie s nulovou spotřebou energie nebo žaluzie pro střešní okna. Hodnocení firmy Ivan Čukan - opravy-oken - plastová okna, žaluzie - NejŘemeslníci. Na všechny typy poskytujeme záruční i pozáruční servis.


V základu rozlišujeme (a dokážeme dodat) druhy žaluzií do oken: horizontální, vertikální, atypické. U každého produktu je přesný návo popřípadě videonávod k zaměření a montáži produktů z e-shopu Žaluzie24. Provadime montáž a dodání stínící techniky značky CLIMAX, Velux.


Záruka roky, pozáruční servis, poradenství. Prinášame produkty, ktoré spĺňajú požiadavky menej ale aj vysokonáročných klientov. Specializujeme se na kompletní dodávky a montáž rolet a žaluzií všech typů – žaluzie horizontální venkovní a vnitřní, žaluzie vertikální, textilní rolety, předokenní rolety, zatemňovací plochy. Prověřené firmy na Vnitřní žaluzie a recenze zakázek z vašeho okolí.


Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Barvy ve sprey: Kolorovací centrum a barevné kombinace Nátěry na dřevo: Laky na dřevo: Lazury na dřevo Speciální barvy, vosky a. Rolety, Sítě proti hmyzu, Garnýže, Parapety a mnoho dalších produktů pro Vaš interiér v nejoblíbenějším Českém E-shopu.

Jsme jedním z největších výrobců se specializací na venkovní. Nakupujte žaluzie do oken z pohodlí Vašeho domova, ušetříte díky nízkým internetovým cenám. Horizontální žaluzie na míru si jednoduše vyměříte , my vyrobíme a doručíme k Vám.


Cena horizontálních žaluzií je dle zadaných rozměr�.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi