Vonkajšie rolety

Vonkajšie rolety

Záruka rokov Sme si istí vysokou kvalitou nami dodávaných rolet a poskytujeme na ne predĺženú päťročnú záručnú dobu. Ochránia chatu alebo dom pred zlodejmi, navyše dokážu úplne zatemniť interiér a vďaka medzerám medzi lamelami zároveň zabezpečiť vetranie počas tienenia. Hliníkové rolety Vás presvedčia svojou kvalitou a nadčasovým dizajnom. Pri plastových roletách ponúkame kvalitu za rozumnú cenu. Vypracujte si online ponuku a presvedčte sa o našej výnimočnosti.


Naše vonkajšie rolety majú moderný vzhľa vyrábame ich v elegantných tvaroch i odtieňoch. Bonusom je ich ľahké ovládanie. Hľadáte exteriérové rolety pre atypické okná? U nás vám zostavíme tieniacu techniku presne podľa vašich prianí, zvládneme.


Alebo pokiaľ len hľadáte elegantný a praktický doplnok k vášmu domu, sú to práve hliníkové rolety na okná. Zažijete i vy príjemný pocit z bývania a dotvorte váš dom kvalitným roletovým systémom. Designové riešenie ochrany pred slnečnými lúčmi. Hliníkové vonkajšie rolety na okná sú trendovým riešením i praktickým a elegantným doplnkom.


Vonkajšie rolety

Zachytávajú slnečné lúče ešte pred dopadom na sklo okna, vďaka čomu účinne chránia vás domov počas letných horúčav. Podľa požadovaného komfortu ovládania sa môžete rozhodnúť pre ľahké mechanické ovládanie pomocou kľuky alebo elektrické pomocou vypínača so servomotorom. Dajú sa využiť aj na zakrytie a zatepľovanie lodžií a balkónov.


Je to dobrá dlhodobá investícia, pretože počas nasledujúcich rokov môžete ušetriť nemalé finančné čiastky na vykurovanie. Chránia okná pred poveternostnými vplyvmi ako sú napr. VONKAJŠIE LÁTKOVÉ ROLETY TIENIACA TECHNIKA, MARKÍZY NA TERASU, MARKÍZY NA BALKÓN. Vonkajšia látková roleta slúži prevažne ako ochrana vašich okien, dverí, výkladov a podobne, pred slnečnými lúčmi. Sú štandardne navinuté v ochrannej.


Vonkajšie rolety

Priestory kde pre Vás vyrábame vonkajšie rolety. Ich najväčšou prednosťou je kompletné zatienenie ( priepustnosť svetla), vysoký termoregulačný efekt a zníženie hluku z exteriéru. Predokenné rolety sa hodia pre novostavby aj rekonštrukcie, ľahko ich ale namotujeme na akúkoľvek budovu. Vďaka širokej pouke farieb a typov lamiel sa perfektne prispôsobia aj tým najnáročnejším požiadavkám.


Exteriérové rolety sa navíjajú do kazety pomocou manuálneho (popruhu, šnúry, kľuky) alebo elektrického ovládania 230V. Naviac možno pri zapustení vodiacich líšt roliet do ostenia významne zvýšiť zabezpečenie domu proti násilnému vniknutiu. Podľa toho, v akej fáze sa stavba nachádza, je možné rolety priznať alebo zabudovať do fasády alebo nad okno. S výberom typu roliet a si nemusíte robiť starosti, najvhodnejšie riešenie Vám radi poradíme.


Ak potrebujete kvalitné zatemnenie , spolu s utlmením hluku a zvýšenou ochranou majetku, sú predokenné rolety vhodnou voľbou. Tepelná izolácia je zaručená použitím najlepších materiálov, tj. Vonkajšie hliníkové rolety je možné dodať v dvoch prevedeniach. Vysoko kvalitného a veľmi odolného hliníku (plneného polyuretánovou penou). Rolety vytvárajú vyrovnanú vnútornú klímu.


Moderné predokenné vonkajšie rolety majú mnoho výho ktoré ocení nejeden zákazník. Medzi ich najväčšie predností patrí úspora za energie, ochrana súkromia vášho bytu, domu či kancelárie a zabezpečenie zatemnenia. Obťažovanie hlukom za použitia predokenných roliet výrazne znižuje.


Vonkajšie rolety

Sú ovládané buď manuálne s. Okrem najčastejších lokalít montáže roliet a žalúzií - Petržalka alebo Ružinov - za vami prídeme aj do Lozorna, Galanty alebo Dunajskej stredy. Nájdite svoju lokalitu v červenej zóne na mape a kontaktujte nás.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba