Bezpečnostní protipožární dveře

Z toho lze snadno usoudit, že naše společnost má s výrobou, prodejem i montáží bezpečnostních a protipožárních dveří letité zkušenosti. Našim cílem je nabídnout každému zákazníkovi perfektní výrobek a servis. Protipožární dveře jsou dveře se speciální konstrukcí, která zabraňuje rychlému šíření plamenů, kouře a tepelného toku.


Požární odolnost je časový úsek, po který odolávají plamenům a vysokým teplotám. Tento časový úsek se uvádí v minutách v základní hodnotové stupnici S, 3 4 60. Vchodové dveře do bytu jsou vizitka vašeho domova, která vítá denně vás i vaše hosty. Ať už bydlíte v panelovém či cihlovém domě, máme pro Vás velmi.


Jak takové bezpečnostní dveře vypadají? Potřebujete inspirovat? Načerpat nové nápady můžete z diskuzního fóra, videí a fotogalerií. Stejně tak můžete využít produktový srovnávač Kutilo, který nabízí ty nejvhodnější produkty, a to i bezpečnostní a protipožární dveře , rychle a hlavně, levně! Vyrobené mohou být v provedení: S odolnosti proti vloupání v kategorií RCaž RC4.


Plné nebo prosklené, jednokřídlé i dvoukřídlé. Dřevěné bezpečnostní dveře. Bezpečnostní vchodové dveře jsou základem ochrany bytu i domu.


Mají plně dřevěnou masivní konstrukci a jsou vybaveny pasivními čepy na závěsové straně a osazeny vícebodovým zámkem. I tyto bezpečnostní dveře je nutné osadit do kovové bezpečnostní zárubeň a pro plnou funkčnost využít pouze bezpečnostní kování. Tyto dveře se hodí do bytů. V nabídce máme základní celoocelové protipožární dveře i dveře odolné 3 a minut podle norem EU. Příslušenství: Vyberte si ke dveřím vložku s klíči, kování, typ kukátka, řetízek či bezpečnostní ADLO páku.


Bezpečnostní protipožární dveře

Rozpočet: Podle financí, které máte na bezpečnostní vstupní dveře vyčleněny, si vyberte ze dvou. Novinka: dveře Magnum EXT. Lepší izolace, ideální třeba pro pavlačové domy. Nové dveře Magnum EXT jsou inspirovány klasickými dveřmi Magnum patřícími mezi nejoblíbenější v naší nabídce. Nabízíme bezpečnostní dveře ve 3. O kvalitě našich dveří a montážní činnosti vypovídá řada úspěšných realizací na všech typech budov.


Montujeme a servisujeme certifikované bezpečnostní ( protipožární , neprůstřelné apod.) dveře včetně různých povrchových úprav, zámků, kování a jiných doplňků. Dveře až do bezpečnostní třídy je možné zamontovat do stávajících typizovaných zárubní , nebo je montovat včetně originálních zárubní a speciálních rámů atypických rozměrů k danému typu. Montáž do stávající zárubně nebo (od min.) do speciální nové zárubně. Typické i atypické rozměry na míru.


Bezpečnostní protipožární dveře

Vyrobeny z pozinkovaného plechu a dále je možné je nastříkat práškovou barvou dle vzorníku RAL nebo potáhnout PVC folií v imitaci dřeva. Protipožární bezpečnostní dveře FESTA 5B jsou osazeny robustním bezpečnostním kováním Rostex RX1-Exclusive v provedení matná nerez. Do vchodových bezpečnostních dveří je namontována bezpečnostní vložka Multlock. Vyrábí se jako dveře otevírané do chráněného prostoru.


Vyrábíme a prodáváme dveře dřevěné i ocelové, plné, prosklené i kazetové, protipožární , kouřotěsné, bezpečnostní , zvukotěsné i atypické dveře. Atypické protipožární uzávěry.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Hašení vápna postup

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi