Bois opava střelnice

Střelnice je vždy rezervována KOMPLETNĚ pro Vás. Laserová střelnice se nachází na stejné adrese jako klasická. Naše střelnice je otevřena pro širokou veřejnost, umožňujeme.


Bezpečnostní služba BOIS Opava a. Pult centralizované ochrany, ostraha objektů, zabezpečovací a kamerové systémy. STŘELNICE PRO VEŘEJNOST Aktuality. Mimořádná situace - COVID-19. Vše běží jak má, mimořádné situaci n. K výběru je na místě téměř zbraní.


Kdyby se všechny ostravské střelnice daly dohromady, pořád nemají tolik zbraní ke střelbě jako je u nás. A už v žádném případě v podobných kvalitách a nastavení. Hlavním zaměřením skupiny BOIS ( BOIS Opava a.s., Nezanedbatelnou činností je také provoz střelnice pro veřejnost, ve které si může prakticky kdokoliv (od let) zastřílet z mnoha zbraní, které dosud viděl jen ve filmech nebo dokumen.


Vítejte v našem obchodě. Vy víte co , my víme jak Věrnostní program Registrujte se u nás a získejte řadu zajímavých slev a výhod! Zjistěte více Články a videa Zaujaly Vás konkrétní produkty nebo značky. Zde můžete najít bližší informace o daných výrobcích. Hodiny vnitřní střelnice.


KDO JSME CO DĚLÁME REFERENCE MŮJ ALARM PRACOVNÍ NABÍDKY AKTUALITY KONTAKT. Jeden z nejlepších dárků k narozeninám, jaký jsem kdy dostal. Hudba : Psychon Seeking Freedom (Net Yaroze). Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete.


Informujte se o aktuální situaci u provozovatele. Střelba možná i bez zbrojního průkazu s asistencí střeleckého. Možnost zapůjčení zbraní. Pravděpodobně jsme jediná střelnice , na které máte možnost si tuto zbraň zapůjčit a vyzkoušet. Cena za půjčení: Cena za náboj: 1Kč Kč.


Search on Infobel for other companies in the category Shooting Ranges in Opava. Krytá tunelová podzemní střelnice se třemi stavy pro střelbu na vzdálenost 1 a 20m. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns.


Get address of Veřejná krytá střelnice BOIS - Opava , submit your review or ask any question about Veřejná krytá střelnice BOIS , search nearby places on map. Seznam střelnic a střeleckých areálů v České republice. Místo výkonu práce: Opava , Krnov, Bolatice, Dolní Benešov, Vítkov, Fulnek. Směnnost: nepřetržitý provoz.


Před pěti lety na střelnici chodilo do deseti lidí týdně max, stálý správce střelnice neexistoval, stejně jako jakákoliv celková koncepce. Jednalo se o ztrátový podnik (zase ty fixní náklady) a byli jsme před rozhodnutím, jestli s tím dál pokračovat. Dnes máme stálého člověka správce a další dva lidi se podílejí na správě a rozvoji a - a to je to.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Světlovod lightway

Jak na vosy ve střeše

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi