Proč volit babiše

A pokud se chystá v podzimních volbách dát ANO hlas přes voličů, pak to především svědčí o tom, že u nás žijí miliony nespokojených a zoufalých lidí, kterým jejich názory a postoje určitě nelze. Nedávné volby nám ukázaly, jak dobře si ANO stojí proti ostatním politickým subjektům. Nepřekvapuje mě to a docela i chápu, proč tomu tak je. Já bych však tomuto hnutí hlas do. Letos to skutečně platí, a proto nabízíme sedm důvodů, proč jít volit a. Bylo by prosím možné napsat, proč volit Babiše ? Je to samozřejmě tvoje věc, ale kdybys byla ochotná odpovědět, budu ráda.


Drahoš nerozumí tomu, proč to Babiš neřekl Zemanovi už dávno. Andreje Babiše případně bude. Přesvědčte mě proč … 13.


Volby za dveřmi a hysterie většiny kandidujících stran a jejich lídrů stoupá k historickému maximu. Občan – volič je strašen ANOpeklem, o kterém je známo p. Přiznám se, že mne to až dosud nenapadlo, protože na Babišovi mi vadí právě to, kvůli čemu jej chtějí odvolat Sobotka, Chovanec či Kalousek. Problém ovšem je, kdyby oni sami nebyli d. Názory všelijakých „odborníků“.


Proč lidé chtějí volit Babiše ? Ovšem 3procenta pro Babiše před ČSSD s 1procenta si snad nikdo nemůže vymyslet. Udělala snad tato strana něco tak úžasného, že od června letošního roku skočila. Gordický uzel se někde rozetnout musí.


Krk na Babiše nedám, ale ostatní, pokud jsou vidět, vykazují kromě odporu k práci a morálce i absenci zdravému rozumu, případně vzbuzují i neuměteleckou lítost. Křišťálový Standa, stejně jako c. Informací, proč nevolit ANO jsou plná média i internet. Konkurenční strany se mohou přetrhnout s dodáváním stále nových argumentů. Dle mého přesvědčení tím hnutí ANO skvěle slouží, ale to je jiné téma.


Já se chci naopak zamyslet, proč hnutí ANO volit. V době normalizace vstoupili do této zločinecké organizace další desetitisíce lidí pro svůj osobní prospěch a ne proto že tomu věřili. Kurzovní lístek více měn. Protože voliči Babiše ho přestanou volit jedině až tehdy, až jim nedokáže zajistit žádnou prebendu, korýtko, výhodu, nejsou svázání žádnou ideologií.


Jsou pragmatičtí, pak si najdou zase někoho jiného, třeba mladého pana Klause. Ovšem je nutné jim připomenout, že svým podpisem souhlasili s. Jak nebýt na rozpacích z toho, že veleúspěšný podnikatel vstupuje do politiky a evidentně k tomu účelu si za miliardy korun pořídí nejčtenější nebulvární deník? Podrobnosti Kategorie: Domácí Zveřejněno: 25.


Je skutečně demokratická strana (stranička), která si říká transparentní, ale už předem si odhlasuje, co je správné pro občany České republ. EET a klidně ještě v témže období před koncem se z něj stal bojovník za její zmírnění. A snad proto (, že existuje na pozadí), ale mě ani moc nesere tak jako ty ostatní věci.


Nový příspěvek od Dominika Štěpánkov á stř 10. A proč bych měl volit Babiše ? Pokud chce Babiš neustále buzerovat živnostníky a mít přístup k citlivým datům o jejich tržbách, měl by si zamést před vlastním prahem. Důvod druhý: Protože stát lze řídit jako firmu.

Proč volit babiše

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Hašení vápna postup

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi