Zábradlí z nerezu

Vítejte v obchodě s nerezovými komponenty pro sestavení nerezového zábradlí. Opatřete Váš objekt následujícími prvky a dejte mu tak dokonalý vzhled nebo je použijte jako pomoc při konstrukcích Vašeho projektu. Trochu o pasivačním gelu, trochu sváření nerezi. Vymezuje určitý prostor a stává se ochranou člověka před pádem.


Zábradlí se vyrábí z rozličných materiálů.

Vlastnoruční stavba interiérového schodiště s ocelovými bočnicemi, nerezovým zábradlím a dřevěnými nášlapy. Potřebujete zajistit profesionální výrobu z nerezu či hliníku? Věnujeme se zakázková kovovýrobě v Petřvaldu u Karviné.


Vítejte v našem internetovém obchodě se širokým výběrem kvalitních a ověřených produktů z oblasti nerezových komponentů. Značkové komponenty pro samonosné posuvné brány Poskytujeme kvalitní komponenty pro samonosné posuvné a křídlové brány renomovaných Italských výrobců Nice a Key. U nás najdete vše potřebné k sestavení nerezového zábradlí.


Nejširší sortiment na trhu.

Rádi Vám poradíme jak správně navrhnout a sestavit nerezové nebo skleněné zábradlí. Nerez výroba je našim koníčkem. Nikdy jsme se nebáli nových věcí.


Proto dnes můžeme nabídnout zkušenosti s různých oblastí výroby z nerezu. Jednotlivé komponenty, například profily k zábradlím na schodiště, ať kruhové či hranaté, jsou vždy z nerezu a je možné zvolit různou povrchovou úpravu (leštěná, broušená nebo kartáčovaná ocel). Na každou poptávku po výrobě schodišť, zábradlí a další kovovýrobě reagujeme velmi pružně. Nejčastější volbou je právě kartáčovaná. Výroba schodišť a zábradlí podle Vás.


Vymyslete si sami schodiště či zábradlí. Zakázková výroba zábradlí z nerezu představuje významnou část našeho portfolia. Referenční fotky z realizovaných zakázek naleznete na stránce Realizace. Vyrobíme vám zábradlí na schody, balkonové zábradlí. Snažíme se vyhotovit vaše přání a ztvárnit vaše představy.


Není ale určené do agresivního prostředí. V souvislosti s nařízením vlády, zůstává náš e-shop v plném provozu a prodejnu v Kravařích máme OTEVŘENOU pro výdeje zboží nakoupené na eshopu a pro velkoobchodní prodej.

JHtech představuje širokou nabídku dílů pro stavbu zábradlí. Stavebnice zábradlí JHtech je určená pro montáž zábradlí v rodinných domech a menší bytové výstavbě - nejčastěji nerezové zábradlí na balkony a nerezové zábradlí do interiéru. Představujeme Vám značku, jež se specializuje na výrobu z nerezové oceli.


Služby Specializujeme se na zakázkovou výrobu vysoce kvalitních designových prvků a produktů z ner. Bohuslav Klenc nabízíme veškerou zámečnickou zakázkovou výrobu podle dodané technické dokumentace. Vyrábíme nerezové zábradlí , balkóny, terasy, balkónová zábradlí , interiérová zábradlí.


Položky objednávky Košík je prázdný. V nabídce vlevo si můžete prohlédnout jednotlivé varianty námi nabízeného zábradlí ke schodišti a podle fotografií si vybrat, jaké provedení se bude do Vašeho domu či bytu hodit nejlépe. Za dobu naší činnosti jsme získali bohaté zkušenosti, proto jsme schopni navrhnout a vytvořit individuální a originální řešení, podle přání každého zákazníka. Veškeré produkty naše zámečnictví zhotoví na míru a za velice příznivé ceny. Evropskou unií v rámci programu Operační program pro inovace a konkurenceschopnost.


Držák madla z nerezu na zeď.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Světlovod lightway

Jak na vosy ve střeše

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi