Daruji za odvoz prachatice

Daruji za odvoz - Prachatice. Inzeráty daruji za odvoz z města Prachatice. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Kotˇátka, kluk a holčička, daruji do dobrych rukou. K vyzvednutí v Praze v Karlíně.


Praha - Praha Nové inzeráty v okolí ( Prachatice ) × Může se hodit. Kraj: Jihočeský kraj: Okres:. Garnýž - délka cca 130cm, kolejnice, hmoždinky a ouška součástí balení - výhra v tombole, nevyužiji.


Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Sirka prvniho dilu sedacky 125cm, hloubka 9 rohovy dil 90x90. Pohovku a kreslo je mozno mit oddelene, jsou zakoncene latkou v horni casti.


Rozměry 145cm a šířka 65cm. Výška 93cm, šířka 85cm, hloubka 90cm. Dobrý den, za odvoz daruji starší rozkládací sedačku s úložným prostorem. Ideálně na ven s přehozem, k trvalému rozložení ke span. Vyberte si co potřebujete z 7aktuálních inzerátů daruji za odvoz nejlevnější okres Prachatice.


Sedací souprava rohová možno variabilně přestavit. Odebrání Čižice ,vlastním. Jedné chybí šroubek opěrky, ale lze snadno sehnat. Nutno rucne shazet na vuz. Ve dnu jsou na pevno přivrtaná kovová kolečka cca 10mm vysoká.


Terárko jsem zasklíval 5mm sklem,v nejužší stěně je vložený 2mm. Doksech u Máchova jezera. Včetně dalšího zařízení ,postele,kresla,gauče,poličky,deky,polštáře. Jedná se o cca zařízených pokojů.


Odběr pouze více kusů najednou cca 20ks nábytku. Vhodné do ubytoven apod. Betonová suť, zásyp např na vyspravení ces. Neni vhodna ke kockam a malym zviratum. Délka pracovní desky 6m.


Bez vybavení, dřezu a spotřebičů. Starší, třeba i do dílny. Psací stůl s lampičkou, knihovna, peřiňák, skříň na hračky a šatní skříň. Hlavní funkce : - Přidávání nových inzerátů Nevyhazujte! Má kvalitně udělané mříže jak na oknech-tahokov,tak na dveřích.


Ve stánku je funkční klimatizacev ceně cca 10. Stánek je posprejovaný,ale použitelný jako stavební bouda,po vnějších opravách i jako normál. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nabízím k adopci dvě morčátka. Bazoš daruji za odvoz Hledáte či prodávate nábytek?


Pak jste zde správně, v našem bazaru nábytku nakoupíte a prodáte vše co potřebujete. Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Tržnice polsko kudowa otevírací doba