Izolace zdiva nerezovými plechy

Dodatečná izolace zdiva zarážením nerezových desek ( plechů ) je vhodná jen do průběžné spáry ve zdivu. Používané vlnité plechy z nerezové oceli se naráží. Provádíme sanaci a izolaci vlhkého zdiva a staveb metodami: strojní podřezání, elektroosmóza, nerezové plechy , chemická injektáž, mikrovlnné vysoušení,. Je nutné při izolování zdiva nerezovými plechy jejich napojení na stávající izolaci podlah?


Potřebujeme omezit vlhkost zdí rodinného domku - není výrazná, ale projevuje se např. Dům je cihlový na podezdívce z kamenných kvádrů, podlahy jsou ve výšce této podezdívky (podlaha je betonová s vloženou vrstvou lepenky). Plechy jsou k sobě spojovány ohyby, které jsou na delších stranách desky. Tento způsob izolace je vhodný pro nekompaktní zdivo nebo pro zdivo, které je vyplněno sypkým materiálem. Naopak u kamenného nebo smíšeného zdiva.


Izolace metodou HW-SYSTEM patentiert - nerez. Mechanická metoda se 1 účinkem vyschnutí zdiva. Zarážení nerezových desek patří mezi přímé mechanické metody sanace vlhkého zdiva a používá se pro provedení dodatečné izolace cihelného, kamenného i smíšeného zdiva , ale pouze s průběžnou ložnou maltovou spárou. Hlavními výhodami této metody je možnost provedení prací z venkovní strany objektu pod úroveň podlah (bez narušení provozu budovy) a garance na.


Ocelové plechy zajišťují stabilitu ve skladbě zdiva. Záruka po celou dobu existence objektu. Postup realizace Realizaci dodatečné izolace provádíme do dnů po potvrzení objednávky. Trápí Vás vlhkost nebo plísně?


Zjistíme přesný stav zdiva a odhalíme příčinu. Návrh sanace na klíč provádíme od nezávazné cenové nabídky až po projekty sanace vlhkého zdiva. Vždy posuzujeme Vaši individuální situaci.


Nabízíme komplexní služby od průzkumu přes návrh až k realizaci sanačních prací, a to jako přímý dodavatel nebo formou subdodávky. Vlhké a podmáčené zdivo představuje vážný problém. Vlhkost ohrožuje statiku zdí, stojí za padáním omítky a hlavně negativně ovlivňuje vnitřní klimatické prostředí bytu. Na zdech se tvoří plísně a spory, jejichž vdechování s sebou nese zdravotní rizika. Jak se izolace nerezovými plechy provádí?


Při narážení nerezových chromniklocelových desek se vsune dodatečná izolace do průběžné spáry a zabrání tak vzlínání kapilární vlhkosti. Jako izolační prvek se používají plechy z tvrdé legované oceli. Tuhost oceli dodává jemně zvlněný povrch. Současně mají plechy na. Potýkáte se s plísní a vlhkými zdmi?


Seznamte s možnostmi sanace zdí. Nerezové plechy o různé délce odpovídající šířkám zdiva jsou. Nerez plechy jako dodatečná izolace zdiva je velmi kvalitní metoda pro ochranu Vašeho objektu.


Technologie narážení nerezových plechů jako účinná metoda izolace vlhkého zdiva. Tlakové chemické injektáže. Izolaci nerezovými plechy lze použít do rozvolněného i přezdívaného zdiva. Doba životnosti ocelových plechů je až 1let. Do vzniklého řezu se vloží izolace na bázi PVC nebo sklolaminátu.


Vzniká vodorovná izolační vrstva z plechu s vlnitým profilem, který je zaražen do ložné spáry zdiva. Plech má šířku zdi a vsunuje se buď s pomocí techniky nebo ručně pneumatickým kladivem. Spolehlivost hydroizolace zaručuje pevné překrytí přes jednotlivé vlny.


Sanace a izolace zdiva pomocí chemické injektáže spočívá v napuštění zdiva injektážním prostředkem, který je do zdiva vpraven předvrtanými otvory. Následně vytváří dokonalou a spolehlivou izolaci proti vlhkosti. Tímto způsobem se docílí souměrné hydroizolace zabraňující vodě ve vzlínání.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba