Kantovka podlaha

A pro č se takto tato podlaha nazývá? Kantovka neboli průmyslová mozaika. Firma Mosaic nabízí kvalitní průmyslové mozaiky z různých materiálů – nejčastěji dub a, jasan. Průmyslová mozaika ( kantovka ) – podlaha u úzkých lamelek dřeva s vysokou stabilitou vhodná do vysoce zatěžovaných prostor. Přihlásit se Měna : CZK.


CZK) Euro (EUR) Napište nám. Masivní dřevěná podlaha – průmyslová mozaika, neboli „ kantovka “, je vhodná do všech bytových i komerčních prostor. V závislosti na výrobci, jsou jednotlivé lamelky slepeny lepicí páskou nebo lepící síťkou do takzvaných platíček po několika kusech lamelek.


Dřevěné podlahy, laminátové podlahy, korkové podlahy, bambusové podlahy, vinylové PVC podlahy, linoleum, koberce. V naší široké nabídce naleznete různé typy a vzory mozaikových parket pro bytové i nebytové prostory. Součástí služeb firmy MOSAIC, je také pokládka parket, dovoz parket a nabídka dalších typů parket (klasické, zámecké aj.). Výhodou dubových podlah je i jejich příznivá cena.


Dubová podlaha má životnost více než sto let. Dubové dřevo je vhodné prakticky do každého interiéru především proto, že je lze dobře mořit či barevně ladit za použití tónovacích olejů. Velké oblibě se tato podlaha těší díky své dostupné ceně, možnosti použití při podlahovém vytápění a originálního vzhledu finální podlahy. AKCE obklady stěn dřevěné podlahy masivní podlahy bezftalátové podlahy vinylové podlahy laminátové podlahy zátěžové podlahy průmyslové podlahy renovace podlahy korkové podlahy tiché podlahy plovoucí podlahy podlahy odolné proti poškrábání terasy decking pryžové a kaučukové podlahy podlaha do koupelny podlaha do kuchyně podlahové topení soklové lišty sibiřský. Mozaika má moderní a jedinečný.


Výroba kantovek je efektivní způsob, jak využít materiál, který zbyl ze zpracování např. Dřevěná podlaha je na generace, proč dávat imitace. Více informací rádi sdělíme na tel.


Výběr správné podlahy se zdá být složitý úkol. Nejen že by měla podlaha do interiéru skvěle zapadnout, ale musí současně splnit několik technických požadavků, které nejsou běžnému uživateli při jejím výběru známé. Pokud si nevíte rady, jak s výběrem začít, vyzkoušejte našeho online podlahového asistenta.


I proto vám nabízíme kantovku, kde podlaha je složena s vlysových proužků. Tímto složením docílíte velmi netradičný, ale i často vyhledávaný způsob pojetí vaší podlahy. Podlaha může být i velmi moderní. Je populární díky své cenové dostupnosti(ze zbytkového materiálu), modernímu a neotřelémmu vzhledu a má zajímavou skladbu a texturu. Popis: bambusové lamely spojené páskou.


Ukázka řezu: Povrchová úprava: bez povrchové úpravy: Pokládka: Celoplošné lepení - doporučená lepidla Pokyny k pokládce ke stažení. Prohlédněte si ukázku realizace s detailem dekoru. Dub, rozměr x 8×1mm. Celkový rozměr dílce přelepeného lepící páskou 160×3mm.


Vkusný interiér tvoří neodmyslitelně také podlahy a krytiny podlah. Dřevo, stejně jako laminátová nebo vinylová podlaha mění vlivem UV záření barvu, některé dřeviny světlají, jiné tmavnou. Proto doporučujeme vždy po cca roce při použití předložek a koberečků jejich přemístění.


Květináče nepokládejte přímo na podlahu, i zde zůstanou po čase barevně odlišná místa.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba