Pur pěna izolace

Nabízí komplexní služby v tomto oboru: tepelně – technické výpočty, projektovou dokumentaci, výběr materiálů, technologické postupy a. CHYTRÁ VOLBA IZOLACE TO JE PUR PĚNA ! Aplikujeme kvalitní NĚMECKOU PĚNU. Foukané izolace renomovaných výrobců. Na aplikaci foukané izolace využíváme stroj značky Tajfun, kterým jsme schopni zateplit průměrný rodinný dům za hodin.

Při obouch metodách zateplení nevzniká téměř žádný nepořádek. Jejich hlavními výhodami jsou výborné tepelně-izolační, hydroizolační a mechanické vlastnosti. Tvrdé PUR pěny jsou nejkvalitnější izolace na trhu.


Mezi další výhody patří jejich nenasákavost, bezespárové provedení, jednoduchá technika nanášení a rychlost provádění. Podívejte se na největší benefity naší PUR pěny na ChytráPěna. Tato pěnová izolace vám spoří náklady, čas a spoustu práce. Zvuk neodráží ale pohlcuje, čímž zabraňuje i dalšímu přenosu hluku v rezonančních vlnách.


PUR SOFT (Měkká pěna) PUR W(Tvrdá pěna) PUR W(Střešní pěna) Využití PUR izolace.

Jsou to speciální pěny a vyžadují. Díky nízké hmotnost nazatěžuje střešní konstrukci a dokonale přilne ke všem povrchům. PUR IZOLACE SOFT - zateplení podkroví půd a střech. Stříkaná izolace se provádí přímo. Zateplení pomocí chytré PUR pěny, která se dostane do každé skulinky.


PUR tvrdá pěna -objemová hmotnost =. Izolace je efektivní a dlouhotrvající. O technologii víme hodně, ale stále se učíme. Naše společnost dělá izolování polyuretanovou pěnou PUR. Izolování provádíme měkkou i tvrdou PUR pěnou.


Tuto PUR pěnu používáme pro izolaci základů rodinných domů i budov. Dále děláme tepelné a zároveň vodotěsné. Rádi vám ZDARMA vypracujeme cenovou nabídku přímo pro Váš projekt. Zdarma poskytneme poradenství a taktéž při předlo. Získáte stálou a kvalitní tepelnou izolaci, zvukovou neprůzvučnost a izolovat lze až 200mza den.


Ideální pro izolaci interiérů, PUR -PIR (sendvičová) deska Eurothane je zložená z pěnové PIR izolace , parozábrany a sádrokartonu.

Parozábrana s hliníku je z obou stran izolace. Sádrokartón slouží jako pohledová vrstva. Multivrstvá deska zrychluje montáž. Jednoduchý systém pro zateplení z vnitřní strany.


Možnost použití roštu a ale také lze montovat bez použití. Vzniká vzájemnou exotermní reakcí polyadicí diphenyldiisocyanátu a směsí vícesytných polyéter a polyester alkoholů, aktivátorů, katalyzátorů, stabilizátorů, retardérů hoření, vody a pomocných nadouvadel. Polyuretanová pěna je makromolekulární materiál převážně na organické bázi.


Rádi Vás nezávazně navštívíme a náš technik Vám vysvětlí, jak výhodná je tato tepelná izolace a připraví pro Vás přesnou cenovou kalkulaci. Neváhejte a kontaktujte nás! Levná a rychlá izolace střech a podkroví. Provádíme PUR izolace proti vlhkosti, proti hluku a tepelné izolace stříkáním polyuretanové pěny.


Ano, a to nejen na vnitřní stěny, ale i na venkovní zdi, například jako izolace základů před zasypáním hlínou. PUR je ve své podstatě směs dvou látek (pryskyřice a izokyanátu), při jejichž. PUR pěna Vávra Příbram Vám nabízí kvalitní zateplení domů.


Pěnová izolace lze teoreticky nastříkat na jakýkoliv podklad. Je nutné použít k tomu určenou pěnu! Společnost je specializovaná na výrobu tepelných a vodotěsných izolací a to nástřikem, nebo litím polyuretanové a polyisokyanurátové pěny na místě stavby.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba