Pur pěna matrace

Pur pěna matrace

Polyuretan je polymer, který se vyrábí polyadicí diizokyanátů a dvoj- nebo vícesytných alkoholů za vzniku karbamátové (uretanové) vazby. Jeho velkou výhodou je možnost vyprodukovat pěny o různé síle, tuhosti i barvě. S takovými pracujeme i my. Pěnové matrace z naší nabídky se skládají.


Pur pěna matrace

Matrace vyrobené z polyuretanové pěny přinášejí dobré ortopedické vlastnosti za velmi výhodnou cenu. Nabízejí nižší hmotnost a snazší manipulaci než jiné druhy matrací, zároveň se ale rychleji opotřebovávají. Polyuretanové matrace jsou vyráběny z polymeru a uretanu, označovaného jako PUR a PU pěna. Lišit se mohou hlavně svou tvrdosí a hustotou buněk. Správnou kombinací těchto hodnot dosáhnneme výsledku, který požadujeme od kvalitní PUR matrace.


Určitě si vyberete správnou pro chvíle odpočinku a relaxace. Polyuretanová pěna se pro potřeby matracového průmyslu vyrábí v různých sílách, tuhostech i barvách. Kombinací různých tuhostí polyuretanových pěn dokáží výrobci sestavit matrace , z kterých si může vybrat široké spektrum zákazníků. Krom klasické polyuretanové pěny je známá ještě i pojená polyuretanová drť.


Dětské matrace do postýlky Scarlett vyhovují vyhlášce Ministerstva zdravotnictví ČR č. Máme prodejny po celé ČR. Elastická pena vo forme platne rôznych rozmerov skladom. Výrobek vyhovuje Vyhlášce Ministerstva zdravotnictví ČR č. Je to vysoce prodyšný materiál, který má na vrchní straně drobné výstupky – nopky. Ty ještě více provzdušňují povrch matrace a omezují tak výskyt roztočů, kteří potřebují k životu a množení vlhké prostředí.


V neposlední řadě působí nopky jemným masážním efektem. Materiál: PUR – pěna Výška matrace : 15cm Výška jádra: 14cm Tuhost: H- středně tuhá Nosnost: do 130kg na lůžko Potahová. Splňují všechny požadavky pro kvalitní a zdravý spánek, no zároveň jsou levné, lehké a jednoduše se s nimi manipuluje. V naší nabídce najdete matrace s tzv. Matrace při kontaktu s teplem měkne a pomalu ustupuje, což pak zajistí optimální podporu po celé délce těla a zmírnění otlaku klobům.


Pur pěna matrace

Materiál doporučujeme osobám, které chtějí zásadně zlepšit kvalitu a hloubku svého spánku , paměťová pěna je vhodná pro osoby trpící problémy s klouby a páteří. PUR pěnové, Matrace do postýlky. Díky tomu je prodyšnější, má také větší elasticitu a tvarovou stálost. Výborně ventiluje a tak dobře odvádí teplo a omezuje výskyt roztočů.


Skvěle se přizpůsobí tělu. Je také možné studenou pěnu kombinovat s klasickou. Díky své ceně a kvalitě jde o jednu z nejpoužívanějších matrací. Sendvičová matrace s jádrem z pojeného polyuretanu. Celková výška matrace cca.


Pur pěna matrace

Tato matrace se řadí mezi tzv. Ložnice Matrace a příslušenství Matrace Odebrat filtry. Kvalitní zdravotní matrace Relax o střední tuhosti T-a výšce cm. Pěnová matrace TERRY” 15cm Doprava ZDARMA !

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba