Stavebniny galičák ostravamichálkovice

Ostrava - Michálkovice Česká republika. Milana Galičáka a Tomáše Galičáka. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem majitel Kontaktujte nás Navigovat.


Prodej a distribuce stavebnin a stavebního materiálu. Stavebniny Galičák , s. Hledat v katalogu Hledat Přidat firmu. STAVEBNINY GALIČÁK , s. Nabízíme prodej kompletního sortimentu stavebnin,spojovacího a hutního materiálu, štěrku, písku, drt. Služby: - nákladní doprava (doprava materiálu na místo určené odběratelem). Prodáváme stavební materiály.


Kromě prodeje kompletního sortimentu stavebnin poskytuje firma svým zákazníkům poradenskou službu při výběru stavebních materiálů, poradenskou činnost v koupelnovém studiu, zpracovává cenové kalkulace např. Přečtěte si reálné recenze a zkušenosti opravdových zákazníků. Doprava zboží nákladním automobilem s hydraulickou rukou. Velkoobchod i maloobchod.


Slušné peníze, stravenky plně hrazené zaměstnavatelem, neformální atmosféra. Pobočky: skrýt pobočky všechny pobočky (31) volat Napište. Využijte regionální hledání a najděte firmy a služby ve svém okolí. Nabízíme kompletní stavební a spojovací materiál pro stavby a rekonstrukce, hutní materiál a ocelové profily.


Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte. Ověřený kontakt z katalogu firem ÉTER.


Popis fasádního studia. Fasádní studio s individuálním přístupem ke všem zákazníkům. Námi namíchané barvy Vám zcela změní Váš domov v interiéru i exteriéru.


Tomáš Galičák , stavebniny , sanitární technikaŠenov. Můžeme zaručit rychlost dodání. Nejžádanější nejoblibenejsi, natery fasa inzerce stavebnin, bazary. Obchodní jméno: Bystroň group, a. Slevy na lhs stavebniny , stavebniny , stavebniny havelka, plne cihly,.


Worldwide ranking of 231Down. Mezi obory podnikání, které evidujeme, patří: Maloobchod s železářským zbožím, barvami, sklem a potřebami pro kutily, Nespecializovaný velkoobcho Zprostředkování velkoobchodu a velkoobchod v zastoupení, ale zabývá se i dalšími obory. Moravskoslezském kraji. Předměty činnosti ze statistického úřadu.


Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Adresář služeb blízkých Kasalického: obchody, restaurace, zařízení pro volný čas a sport, nemocnice, benzinové stanice a další zajímavá místa. Nabízíme veškeré stavební materiály pro profesionály i kutily.


Kvalitně a levně koupíte vše potřebné pro vaši novostavbu či rekonstrukci. Navíc máme velký výběr zahradního sortimentu, nářadí, čističů pro domácnost, podlah, dveří, oken, u nás si příjdou na své opravdu všichni.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba