Ceník úklidových služeb

Ceník úklidových služeb

Ceník našich úklidových služeb. Uklízíme v Českých Budějovicích a okolí. Vždy individuálně dle vašich potřeb a možností.


Konečné ceny pro každou poptávku připravujeme tak, že můžeme garantovat stoprocentní výsledek a vaši spokojenost. Neváhejte nás kontaktovat a pošlete nám k. Cenová kalkulace jakékoliv úklidové zakázky je téměř vždy individuální. Je tomu tak, protože každý úklid vyžaduje svá specifika.


Stejně tak je mnoho faktorů, které mohou cenu úklidových služeb snížit. CENÍK ÚKLIDOVÝCH SLUŽEB. Pro snažší orientaci jsme pro vás ceny jednotlivých služeb rozdělili do balíčků.


V balíčku najdete, jaké práce zahrnuje. Cena úklidu se odvíjí od výměry vašeho bytu, kanceláře, apod. V našem ceníku úklidových služeb najdete ceny za úklid různých druhů prostor a také ceny jednotlivých služeb jako mytí oken, čištění podlah, koberců, nábytku aj. Za individuální výběr hospodyně na plný úvazek (170h měsíčně) do soukromých služeb rodiny účtujeme poplatek od 11.


Ručíme po dobu měsíců! Uvedené ceny jsou bez DPH –. Cena je závislá na velikosti uklízené plochy, stupni znečištění, použité technologii a materiálu. Přesná cena bude stanovena po prohlídce konkrétních prostor. Jejich přesná náplň je však specifická pro každou zakázku, a tak vás bude úklid pravděpodobně stát ještě o něco méně. PRO DOMOV Úklidová služba, správa a údržba nemovitostí Jičín, Sobotka, Mladá Boleslav a okolí.


Ceník úklidových služeb

Poskytujeme komplexní servis pro Váš domov. Zajišťujeme úklid malých a středních firem na profesionální úrovni. Neuvádíme ceny za jednotlivé úkony ale podle velikosti uklízené plochy. Každá kancelář nebo domácnost je jinak zařízená.


Záleží na vybavení a množství volně uložených předmětů. Před zahájením úklidu, si proto vzájemně stanovíme, co vše bude předmětem úklidu. Konečná cena služeb se odvíjí od míry znečištění a vždy je stanovena až po dohodě se zákazníkem.


Ceník úklidových služeb

Ceny jsou uvedeny bez DPH ! Pravidelný úklid firem. Orientační cena za úklidové služby CEREAS, s. Než bude dohodnuta finální cena za úklidové služby pro Vaši firmu nebo domácnost, máte možnost si sami orientačně spočítat odhadní cenu Vámi požadovaného úklidu. Pro přesné stanovení ceny úklidových prací je nutno určit rozsah resp. Veškeré ceny závisí na velikosti objektu, stupni znečištění a použité chemii.


Tento ceník je orientační, našim zákazníkům tvoříme ceny na míru. Konečná cenová kalkulace je ovlivněna především vašimi požadavky na rozsah provedených úklidových prací, velikostí uklízené plochy, stupněm znečištění, časovou náročností apod. Kompletní ceník platný od 29.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Tržnice polsko kudowa otevírací doba