Hydraulické vyprošťovací zařízení lukas

Prodáme používané hydraulické vyprošťovací zařízení Lukas. Jednalo se o sady, které byly. Svobody nacvičovaly vyprošťování osoby zaklíněné pod tramvají. Vysokotlaké hasící zařízení KRANZLE a integrovanou nádrží hasiva na 1L. Radě města zakoupit zařízení značky Lukas.


Vozidlo je vybaveno zařízením pro rychlý zásah, které tvoří naviják s vysokotlakou. Soupravu lze použít pro vyprošťovací práce při dopravních nehodách, záchranné práce v budovách a nasazení při přírodních katastrofách. Výhodou celé soupravy je malá hmotnost což umožňuje její snadné přenášení. Hydraulická vyprošťovací zařízení.


Funkce turbo: ANO: Současný provoz nástrojů:. Teleskopický rozpínací válec R 420: Teleskopický rozpínací vál. Toto hydraulické vyprošťovací zařízení obsahuje jednotku Lukas PW - 6R s elektro motorem (možno nahradit za motor spalovací). Tento elektropohon byl ale vybrán záměrně. Zařízení je osazeno rozpínacím nástrojem Lukas LSP EN - rozpínací síla až 2tun, svírací síly 1tun, maximální rozevření 7mm.


Přenosný agregát s motorovou jednotkou Honda pro dva nástroje, simultánní provoz. V našem okrese byla předurčená. Vyprošťovací zařízení je určeno zejména pro zásahy u dopravních nehod.


Dar v hodnotě téměř půl milionu korun nahradí již dosluhující a technicky nedostatečné vyprošťovací zařízení LUKAS. Součástí sady je hydraulický agregát s hadicemi CORE, rozpínák, velké a malé nůžky, rozpínací válec, řetězové úvazky a. Vytápěcí zařízení Ohřívače vody Topné automaty 12. Hlavní oblastí v elektrohydraulickém zařízení , na kterou je tato práce cílena, je oblast bateriového vyprošťovacího zařízení.


Je to ne zcela typické vyprošťovací zařízení , které má dle mého názoru velikou budoucnost. Je plně funkční, v pořádku, po revizi, ve výjezdu, vhodné pro jednotku s předurčeností k zásahům na pozemních komunikacích, kde nemají na nákup nového vyprošťovacího zařízení a něco podobného shánějí. Zachytávač airbagů řidiče. Mobilní hydraulické nástroje se nejčastěji využívají k vyprošťování osob při haváriích a živelných pohromách. Kromě divize vyprošťovací techniky Holmatro se zabývá ještě průmyslovým označováním a systémovou integrací.


Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje předal bezúplatným převodem našemu sboru hydraulické vyprošťovací zařízení Lukas. Naše stávající vyprošťovací zařízení Narimex bude předáno bezúplatným převodem jednotce dobrovolných hasičů do Troubek. Dobrá (použité) Vyžádat cenu. V Česku tvoří naše hydraulické vyprošťovací nářadí podíl asi procent ze všech těchto zařízení ,“ uvedl Jan Vláčil, obchodní zástupce firmy. Ta se zabývá též prodejem a servisem záchranářských systémů LUKAS , zdvihacích a těsnících vaků VETTER, hydraulických přídavných zařízení na zemní stroje NPK a pružících systémů CONTITECH.


Prezentační video jednotky. Dvounápravový přívěs s naší značkou! Rádi bychom Vám představili nový kousek z naší výroby! Kombinované hydraulické vyprošťovací zařízení Lukas.


Páteřní dlaha Spencer Spine Splint. Sada vakuových fixačních dlah. Motorová pila Husqvarna 545. Resuscitační ruční ambuvak. Defibrilátor LIFEPAK CR Plus Z. Sami už hydraulické vyprošťovací zařízení Lukas pro záchranné práce u dopravních nehod nepotřebují, protože přednedávnem převzali nové vybavení.


Lukas hydraulické vyprošťovací zařízení Prodej použitého, avšak plně funkčního vyprošťovacího zařízení Lukas s příslušenstvím. Je zde umístěno hydraulické vyprošťovací zařízení Lukas skládající se z pohonné jednotky GO-3T a kombinovaného nástroje LKS EN. Dále se zde nachází další prostředky k dopravním nehodám, páteřová deska, prostředky k likvidaci úniků provozních kapalin, stabilizaci, ohraničení místa zásahu, vázací prostředky a kufr s nářadím. Dále jsme se přesunuli k praktické části, stabilizovali vozidlo, nachystali hydraulické vyprošťovací zařízení značky LUKAS , které jsou prvním plnohodnotným vyprošťovacím systém e-draulik, který se zcela obejde bez hydraulického pohonného agregátu, navijáku na hadice a hadic.


Cvičení bylo zahájeno odstraněním skel, stříhání dveří od zámků a pantů.

Hydraulické vyprošťovací zařízení lukas
Hydraulické vyprošťovací zařízení lukas

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba