Izolace zdi

Izolace zdi

Máte vlhké zdi nebo plíseň? Zbavíme Vás problémů pomocí sanace a izolace vlhkého zdiva injektáží tryskáním a pískováním, nebo pilou. Izolace zdí UNILIN nabízí díky PIR tenčí konstrukci. To znamená, že ve srovnání s EPS a minerální vatou můžete postavit tenčí stěnu.


Izolace zdi

Mechanická metoda se 1 účinkem vyschnutí zdiva. Zateplení domu je možné hned dvojím způsobem. Spolehlivá izolace základu je naprostou nutností každé stavby. Zajistí vám dlouhodobou životnost stavby.


Eliminujete jí prosakování venkovní vlhkosti do zdí vašeho domu a chrání proti pronikání radonu z podloží. Použitím kvalitní hydroizolace si zajistíte zdravé a suché bydlení. Pokud z nějakého důvodu nelze zeď nebo fasádu zaizolovat z venku pak je nejlepším řešením zdi izolovat zevnitř. I starší domy s původní skladbou stěn lze dobře zaizolovat i zevnitř a zlepšit tak tepelnou izolaci zdí o více než.


Pěnové sklo – obvodová izolace , pod podlahové desky, izolace plochých střech. Perlit – k zasypávání dutin ve stropě a stěnách, izolace dvouvrstvého zdiva a vyrovnání pro potěr. Nabízíme komplexní služby od průzkumu přes návrh až k realizaci sanačních prací, a to jako přímý dodavatel nebo formou subdodávky. Provádíme izolace zakladu, izolace základů, hydroizolace domu Praha, Hydroizolace Praha. Zbavte se vlhkosti ze zdi navždy.


IsoAir je moderní technologie pro odvětrání a vysušení vlhkého vnitřního zdiva. Navíc má výborné tepelně izolační vlastnosti a zabraňuje tvorbě plísní. Již déle než let působíme na trhu v ČR a SR. Naše specializace je izolování vlhkého zdiva a sanace vlhkého zdiva pomocí různých metod. Svislá izolace suterénu od přilehlé zeminy Největší pozornost se při sanaci vlhkosti zdí věnuje hlavně oddělení stěn od vlhkých základů, tedy vodorovnou izolaci.


V případě, že se izoluje pod zemí, například nad podlahou suterénu je třeba zaizolovat i stěny přiléhající k zemině, aby vlhkost neprocházela ze strany. Díky propustnosti vody celého gabionového systému je tento obklad především vhodný na stávající opěrné zdi , u kterých došlo k poruše izolace. Díky variabilní hloubce je možné i sjednotit různé odskoky plotů, soklů nebo opěrných zdí.


Gabionové obložení opěrných zdí, schodů, teras může vhodně oživit vaší. Pokud řešíte hluk, který se šíří přes vaši stěnu, je pro vás důležitá kombinace účinnosti zvukové izolace a její celkové tloušťky. Je obrovský rozdíl, zda má izolační konstrukce tloušťku nebo cm. Při metrové stěně jde o rozdíl skoro m který vám zmizí z celkové plochy bytu. V tomto rozmezí je optimální tloušťka tepelné izolace 4mm.


Izolace zdi

Budeme-li uvažovat dvojnásobnou životnost izolace (let), je křivka spotřeby energie pro zdivo z plných cihel se zateplením z pěnového. ISOVER vyvíjí, vyrábí a prodává materiály z polystyrenu, minerální i skelné vlny pro tepelnou izolaci, ochranu před hlukem i požární bezpečnost. V takovém případě je nutné vytvořit celistvou a uzavřenou vrstvu izolace na.


Kalkulátor zateplení domu zde zcela zdarma. Rychlé srovnání tepelných izolací. Snadné porovnání pomocí pár kliků.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Tržnice polsko kudowa otevírací doba