Lucern dřevostavby

Lucern dřevostavby

LUCERN dřevostavby za dobu své praxe zrealizovala několik pasivních domů a pokaždé úspěšně čerpala dotaci NZÚ. Naše společnost chce jít s dobou a své domy postupně přetransformovat na pasivní standard. Na těchto stránkách nabízíme domy pouze v pasivním standardu s možností jistého čerpání dotace (od B.po B.2).


Lucern dřevostavby

Našim klientům se snažíme nabídnout. Nabízíme vlastní typové domy. Pokud si z naší nabídky nevyberete, rádi Vám navrhneme individuální dům na míru.


On-line objednávka prohlídky Co na vás čeká? Náš vzorový dům je nejmodernější dřevostavbou současnosti. Ve výbavě naleznete rekuperaci, tepelné čerpadlo, plně inteligentní řízení domu, centrální vysavač a spousty dalších nápadů a standardů naší společnosti LUCERN.


Pasivní dřevostavba, která byla navržena na míru velmi nestandardnímu pozemku, který má metrů převýšení. Zadání bylo udělat kaskádovitý pasivní dům. Dům byl zapuštěn do svahu a přes velké zemní práce se po celoud dobu stavby neodvezlo ani jedno auto se zeminou. Tímto jsme se po celou dobu chovali k půdě (zemině) velmi zodpovědně. Záleží na účelu, pro který je stavíme a také na péči, kterou jim věnujeme po dobu jejich existence.


O všechno, co nám má dobře sloužit, se musíme poctivě starat – na to lidé rádi zapomínají. Samozřejmě i moderní dřevostavby musí splňovat. Klientům nabízíme konzultace v moderním vzorovém domě, kde fyzicky představíme naše vysoké standardy. Kvalita je pro nás prioritou, a proto každou naší stavbu kontrolují odborníci z nezávislých institucí.


Klient na základě těchto kontrol získává. Manželé s dvěma dětmi se po mnoha letech prožitých v panelovém domě rozhodli vybudovat vlastní bydlení. Chtěli si užívat zahradu, slunce a soukromí, jejich představou byl komfortní nízkoenergetický dům s výhledem do zahrady. Jednalo se o individuální návrh domu, který musel respektovat přísný regulativ a především uliční čáru, která nám přikazovala natočit dům na severní stranu.


Proto jsme se při návrhu snažili dům co nejvíce prosklít do ulice (na jižní stranu). Museli jsme si poradit s velkým rozponem v obývacím pokoji, který je na dřevostavbu netradiční. Nevím o nich ale téměř nic.


Lucern - moderní dřevostavby , Praha. Na webovkách píšou, že 15let zkušeností,ale v obch. Stavíme dřevostavby - pasivní a nízkoenergetické rodinné domy. Zpracováváme důkladnou studii bydlení a energetickou koncepci.


Postavíme Váš dům, jako by byl náš vlastní. Dřevostavby jsou po primitvních jeskynních přibytcích prvním opravdovým domovem lidského pokolení. Dnešní moderní výroba a výstavba dřevostaveb představuje jedno z mála odvětví stavebnictví, které stále roste a to jak v relativních, tak absolutních číslech. Boříme mýty o nevalné spolehlivosti dřevostaveb, jejich hořlavosti i krátké životnosti.


Lucern dřevostavby

LUCERN se zabývá z větší částí výstavbou moderních dřevěných skleteových rodinných domů - v provedení nízkoenergetické a pasivní. Používáme jedny z nejkvalitnějších materiálů na trhu s přihlédnutím na dobu návratu investice. LUCERN – moderní dřevostavby se zabývá individuální výstavbou nízkoenergetických a pasivních domů s možností výběru vlastních typových domů. Možná je to přejmenovaná.


Jsme tradiční česká firma, stavějící nizkoenergetické dřevostavby. Na naše stavby dodáváme nejen kvalitní české produkty, ale využíváme i léty prověřené nejlepší materiály, se kterými se staví po celé Evropě.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba