Rekuperace diskuze

Rekuperace diskuze

Rekuperace nemá žádné speciální „protibakteriální“ filtry, tzn. Speciální filtry by možná dokoupit šly, to nevím, my je nemáme. Co se týče chytrého názoru ohledně plísní v „rourách“, tak se musím jen smát. Přeci každý ví, že v místech, které je dobře větrané a neustále tam. Samozřejmě, že aby rekuperace fungovala, musíte mít těsný dům.


Rekuperace diskuze

A taky je velmi obvyklé, že rekuperací se větrá pouze v chladných, resp. Pokud nežijete v nějaké smradlavé zóně, tak se rekuperace na léto vypíná. Veskera pozitiva rizeneho vetrani a rekuperace jiz zname, ale chybi nam dostatek informaci o negativech a hlavne by nas zajimaly negativni. Jednopokojová rekuperace – zkušenosti posts 6. Pokud bych vetral stejne mnozstvi vzduchu v mrazech okny, tak dosahnu stejne vlhkosti jako s rekuperaci. Pokud mate rad vlhky vzduch a smradecek, tak nevetrejte vubec a opet je jedno, zda okny nebo vypnete vzt.


Mě rekuperace přehodila přes řídítka. Vyjel jsem s nabito, z kopce, a brzdil. Tenkrát motor v předním kole. Ten se zablokoval, a uź jsem letěl. Asi by tohle mohla řešit ŘJ, ale neudělala to.


To, co nám rekuperace stále přivádí, je normální čerstvý vzduch Filtr ho jen zbaví prachu, jinak se s ním nic neděje. A tenhle čerstvý vzduch máme v zimě v dávce, kterou si nikdo normálním větráním okny nedopřeje, protože nikdo nevětrá tak často. V cirkulačním režimu proběhne provětrání domu 1x za hodinu vždy na minut, za den tedy hodiny větrání. Podlaha - 20cm polystiren.


Strecha - 32cm izolace. Topeni - masivni krb ze samotu (akumulace) s mensi krbovou vlozkou a horkovzdusnym rozvodem, dale primotopy pokud se. Aktivní rekuperace by se dala přirovnat k lednici. V zimním období aktivní rekuperace funguje tak, že odpadní vzduch, který je vyfukován do exteriéru.


Rekuperace diskuze

Vznesl jsem tento dotaz na projektanta vzduchotechniky a bylo mně řečeno toto: jedna věc je návratnost, roční údržba (filtry a čištění), jak se čistí rozvody vzduchu pokud se tam dostane vzduch a vlchkost (jen připomínám že není nic 1) a pak mi zdůrazňoval jednu věc. To funguje jako „obrácená chladnička“: odebírá teplo z vnějšího prostředí, s pomocí malého množství dodané elektrické energie je „přečerpá“ na vyšší teplotní úroveň a předá topnému systému (nebo užitkové vodě). Před vložením Vašeho příspěvku doporučujeme se přihlásit. Pokud ještě nemáte účet, můžete se zdarma zaregistrovat.


Komerční příspěvky nejsou dovoleny. Navíc Nanovein má uklidňující účinek, což znamená, že po prvním použití bude. Přitápění je dle vašich možností - já mám ten elektrokotel jen pro lenost - ale když je potřeba mít teplo, prostě si zatopím v krbu. Starší domy může rekuperace zbavit vlhkosti, s níž často bojují. Všechny názory Témata Názor.


Diskuze : Peníze a bydlení: Stavba a rekonstrukce. Probíhá rekonstrukce bytu, a chceme to něj pořídit rekuperaci. Máte někdo zkušenost s jejím použí.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba