Vykup palet a boxu

Specializujeme se na komplexní služby v oblasti výkupu, prodeje a pronájmu dřevěných a kovových palet , přepravek KLT, boxů KTP, gitterboxů, magnumboxů, marsboxů a jiných obalových materiálů. V naší nabídce naleznete veškeré obalové materiály, které lze použít na ochranu Vašeho zboží proti poškození při přepravě, znečistění či jiným. Mobilní výkup palet a boxů.


D řevěné palety různých rozměrů i poškozené. V případě potřeby zajistíme i odvoz palet k vám do firmy. Naše palety jsou kvalitní a vždy dodáme to, co jste požadovali.


Dále nabízíme dřevěné nástavce na palety, díky kterým můžete z palety vytvořit přepravní box , a železné vysoce odolné Gitterboxy pro přepravu například štípaného dřeva. Nabídka a poptávka Euro palet. Přepravky, dřevěné bedny, kontejnery a jiné přepravní boxy naleznete zde.


Boxy a nákladní kontejnery pro přepravu zboží. Kdispozici 1kus box je nový nepoškozený. Vyrabime vsechny druhy palet krom eur. Kč: Magnum box 120x80: 4Kč: Magnum box 120x100: 4Kč: Plast.


Jelikož jsme chtěli co nejvíce vyjít vstříc našim zákazníkům, zřídili jsme pracovní dobu takovou, aby zákazníci byli uspokojeni našimi službami i po běžné pracovní době a nakládky i vykládky palet mohli být realizovány i v. Paleta nad kg: 1Kč. Vykupujeme nejen dobré palety, ale i palety poškozené a rozbité a současně vykupujeme palety atypických rozměrů. Standardní i EUR palety. Zaručíme se za kvalitu palet. Rádi Vám připravíme nabídku, zodpovíme veškeré Vaše dotazy a budeme se těšit na naši budoucí spolupráci.


Na prvním místě je pro nás vždy náš Klient - Vy. Proto nás neváhejte kontaktovat s jakýmkoliv dotazem. Trhanov(brikety,štěpka) atypické palety , bedny boxy a proklady. Naše firma se specializuje na výkup a prodej palet , gitterboxů a KTP boxů.


Specifikace: – EURO palety použité (poškozené), standardní palety 8x 1. Dřevěné palety, gitterboxy , výroba palet. Medzi naše služby patrí výkup , predaj a oprava paliet a europaliet. Tyto produkty jsou určeny pro přepravu, manipulaci a skladování. Množství produktů držíme skladem abychom mohli vyhovět Vašim požadavkům co nejrychleji. Ceník výkupu palet za hotové - Hradec Králové Výkup dřevěných, plastových a kovových palet a boxů.


Nezajišťujeme opravy EUR palet. Ceny se určují individuálně dle míry opotřebení a dle množství. Výkup a prodej palet , přepravních beden, gitterboxů a plastových přepravek.


Jsme specialisté na vedení skladů a manipulaci s nákladem. Našim klientům poskytujeme komplexní služby v dodávkách palet , jejich skladování a dopravu na místo určení a rovněž profesionální poradenství v oblasti paletového hospodářství. Zabýváme se mobilním výkupem EUR palet a boxů hodin denně.


Zajišťujeme odvoz, zprostředkování, dodávku a výměnu palet. Výkup probíhá na jakémkoli místě (na benzínových pumpách, parkovištích, v areálech firem). Nabízíme platbu za výkup v hotovosti.


Poškozené palety prodáváme jako palivové dřevo.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Schéma pojistek škoda octavia 1

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba