Ceny kadeřnictví

Zde najdete ceny veškerých našich služeb přehledně rozdělený na dámský, pánský a dětský ceník. Ceny jsou uvedeny v Kč. Závisí na délce vlasů, složitosti účesu a množství použitých přípravků. Střih komplet (poradenství, mytí, regenerace, střih, foukaná a styling) Krátké vlasy : 4Kč: Středně dlouhé vla.


Ceny kadeřnictví

Kadeřnické služby až k Vám nebo u mě v salonu. Dámské, pánské a dětské kadeřnictví. Prodlužování vlasů, Hloubková regenerace vlasů, Brazilský keratin.


Jste na správném místě! Díky němu víte, za co a kolik platíte. Ceník pánského a dětského kadeřnictví. Stříhala mě a dávala melír.


Ceny kadeřnictví

Trvalo to nekonečné hodiny a stálo to příšerných 75-. Ale pěkné to bylo, to se musí nechat. Ale došla jsem k názoru, že to není pro mě, normálně se to tam nelíbilo. Všechny ceny jsou smluvní a již je v nich započítáno DPH. V našem kadeřnickém salonu akceptujeme jak platbu v hotovosti, tak i kreditní kartou.


Tento ceník je platný od 13. Chceme vám vždy být co nejblíže a proto neustále rozvíjíme síť našich kadeřnictví. Kvalitní péči o vlasy garantovanou značkou KLIER si proto můžete dopřát v celé ČR. Pánské kadeřnictví , dětské kadeřnictví. Provádíme střihy, promelírování, strojkové ornamenty, úpravy bradky, kníru a obočí.


Ceny kadeřnictví

Prvotřídní kadeřnictví : střih, melírování, barvení, péče o poškozené vlasy. Profesionální kosmetika, osobní přístup a příjemné prostředí v lokalitě Praha 1. Sleva při platbě kartou! Máte u sebe platební kartu?


Zaplaťte kartou a získáte okamžitě slevu-! Veškeré ceny jsou přizpůsobeny délce vlasů a náročnosti účesu. CENY V KADEŘNICTVÍ SVRKYNĚ.


Návštěva v našem kadeřnictví bude pro vás zastavením v běhu všedního dne, chvílí pohody a relaxace. Po dobu Vaší návštěvy se budeme o vás maximálně starat. Užijte si svou hodinku.


V našem dámském kadeřnictví Vám nabízím služby již od 4Kč. V základní ceně získáte. Jsme jedním z nejkvalitnějších pražských kadeřnictví a přesto máme příznivé ceny.


Kozí Praha PO–PÁ 8. Luxusní salon a kadeřnictví Praha 1: dámské i pánské kadeřnictví , profesionální barva, střih, kosmetika, prodlužování vlasů unikátní metodou AR(t) HAIR.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Schéma pojistek škoda octavia 1

Schema elektroinstalace škoda octavia 1 9 tdi