Líbeznice posvícení

Další program budeme postupně upřesňovat. Líbeznické posvícení se chystá na sobotu 7. Ve hodin vystoupí Strahovanka, od hodin zahraje skupina Kamelot, od hodin zazpívá na líbeznickém pódiu Markéta Konvičková, od hodin se můžete těšit na strhující vystoupení Mária Biháriho a jeho uskupení Bachtale Apsa. Letos ho pro vás připravujeme na sobotu 15. Na Chrupavce (u zdravotního střediska) a opět od hodin. Ale vzhledem k tomu, že letošní posvícení bylo pro nový Kulturní výbor premiérové, dopadlo myslím na jedničku.


Rád bych jim za to poděkoval. Aktuality: Milí hosté, v návaznosti na rozhodnutí vlády je naše restaurace do odvolání uzavřena. Zasedání zastupitelstva se koná dne 12. První letošní novinkou je změna místa konání, a to kvůli výstavbě kanalizace, která probíhá v okolí náměstí, kde se posvícení každoročně odehrávalo. Zdibský masopust v sobotu 15.


Kontakt na osobu znalou. Pokračujte v prohlížení. Historické a vojenské akce Dvě hudební scény, zábavný program, vyžití pro děti, občerstvení, řemesla. Pozvánka na Libčické posvícení 22. Bartoloměje jenž připadá na 24.


Koncert - Vlasta Horváth s kapelou. Aktuální akce na které vás srdečně zveme. Největší přehled kulturních, sportovních a společenských akcí.


Libeznice (Praha-východ) Kapely Michal Horák. Pozor: na mapě není přesná poloha koncertu, ale pouze město. Môžeš zadať presné GPS súradnice. Nepodarilo sa zobraziť mapu s miestom k. Správci koncertu: Jan Chleboun. Zobrazit více koncertů ve městě Líbezn.


Naše středisko se jmenuje po jeho zakladateli Willi Frommovy. V současnosti zastřešuje oddílů s celkovým počtem členů 155. Je tu základní škola, státní i soukromá školka, dětské středisko, zubní, gynekologie, praktičtí lékaři.


V obci je několik obchodů, Tesco. Autobusy tu jezdí jednak regionální, a také i soukromí dopravci. Můžeš zadat přesné GPS souřadnice. Chcete přijímat aktuální zprávy?


První líbeznické posvícení – skautské soutěže pro děti a ohnivá show roveské družiny „Šedé Perly“. Poprvé táboříme na turnusy – skauti, skautky, světušky a vlčata pod vedením Petra Figally a druhý tábor pro rovery a rangers Lachtanem, Vojtou Ovečkou. Obec Bašť ve spolupráci s Baštěckými ženami, Cyklo Teamem Bašť a zahrádkáři pro vás připravila tradiční oslavy Baštěckého posvícení. Největší motorkářský server kde najdete kompletní informace z motorkářského života.


Databáze motorkářů, testy, recenze, cestopisy.

Líbeznice posvícení

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1