Tepelná izolace ploché střechy

Minerální izolace je akusticky účinná díky své vláknité struktuře. V prostoru šikmé střechy proto působí jako tlumič. Jako tlumicí výplň do mezery dvojité konstrukce je naprosto nevhodný tuhý materiál s uzavřenými póry typu pěnový polystyren nebo polyuretanová pěna.


Užitím těchto materiálů vznikne zcela jiný typ konstrukce, vnější opláštění konstrukce. Tepelná izolace střechy dokáže výrazně zlepšit hospodaření s teplem v celém objektu.

Zateplené objekty stárnou pomaleji. Stabilizované desky pro tepelné izolace konstrukcí s běžnými požadavky na zatížení, např. Trvalá zatížitelnost v tlaku max. Ta se zcela chemicky naváže na podklad (beton, cihla, dřevo, kov, sklo atd.) takovým způsobem, že mezi izolačním materiálem a podkladem nezůstane žádný vzduchový prostor.


Montáž tepelné izolace na ploché střechy za použití minerální vaty. Také provádíme kvalitní zateplení ploché střechy se zárukou let a životností let, pomocí 1 hydroizolačního silikonové nátěru. Aplikujeme i foukané izolace – v naší nabídce naleznete široký sortiment kvalitních foukaných materiálů od českých i zahraničních výrobců např.

Ciur, Knauf nebo Ekocell. Hydroizolace ploché střechy s demontáží stávající izolace. Demontáž stávající hydroizolace z mPVC, tepelné izolace z polystyrenu tl. Tak začala rekonstrukce hydroizolace ploché střechy BD v Jablonecké ulici.


Tradiční český výrobce. Izolace ploché a mírně šikmé střechy. Na všechny typy podkladů, pro novostavby i rekonstrukce. Bezúdržbovost a dlouhá životnost. Pracovní postup zateplení šikmé střechy v podkroví rodinného domu pomocí minerální izolace ISOVER Unirol Profi.


Odborník na izolace Karel Sedláček, prozradí. Chytrá pěna však umí řešit také zateplení střechy z venkovní strany. Tato aplikace se využívá především u stávajících objektů, kde není možné zasahovat do hotového podkroví. Odborností, řemeslnou kvalitou a opravdovou garancí za naše práce, budujeme značku TEJKL jako kvalitu pro střechy. Základní část konstrukčního řešení ploché střechy tvoří optimálně navržená a vhodně zabudovaná tepelná izolace a její ochrana před vnějšími vlivy.


K zateplení plochých střech se doporučuje použít tvrdší materiály s odpovídající pevností v tlaku, jako jsou například tuhé střešní desky z minerální izolace. Spolu s vhodnou vodotěsnou izolací se.

Tento moderní způsob zateplení v sobě skrývá veliké možnosti využití ploché střechy. U rodinného domu můžeme tímto způsobem zateplit pochozí terasu bez obav, že nám pod ní bude mrznout, pokud bydlíme v centru města, můžeme si tímto způsobem zhotovit střešní zahradu, u kancelářských budov lze na střeše vybudovat. Plochá střecha před rekonstrukcí – v havarijním stavu. V současné době v ČR existuje ohromné množství panelových domů s plochými střechami.


Mnohé z nich se jejich majitelé chystají revitalizovat. Vzhledem k tomu, že se na ploché střeše drží sníh a také srážková voda, je nejdůležitějším prvkem ploché střech hydroizolační vrstva. PVC folie a stěrkové, kam patří např. Koncepce obrácené střechy je vysoce uznávána a osvědčila se jako metoda výstavby plochých střech.


Chování systému a také jeho dlouhá životnost (u střech, které byly uvedeny do provozu) byly několikrát.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Trhy jelení hora

Tržnice polsko kudowa otevírací doba

Schéma pojistek škoda octavia 1